Tegelijk met de onthulling van Destiny 2 maakte Bungie bekend dat er een Expansion Pass komt voor de game die recht geeft op twee uitbreidingen. Deze uitbreidingen zullen in de winter van 2017 verschijnen en in de lente van 2018. Naar verwachting komt de eerste uitbreiding voor Destiny 2 zo’n drie maanden na de release van de game uit.

Wat hierover al bekend is, is dat deze nieuwe verhaalmissies naar de game zullen brengen alsook coöperatieve acties, nieuwe wapens, gear en een competitief multiplayer component. Ook gaf men een afbeelding van de Expansion Pass vrij en die hint een beetje naar wat we kunnen verwachten.

De Expansion Pass laat namelijk twee symbolen zien en dat zijn referenties naar Osiris en Rasputin. Het zwarte oog op de gele banner is het symbool van Osiris en de zwarte diamant op de blauwe banner is het symbool van Rasputin.

Spelers van Destiny weten dat Osiris is verbannen naar Mercurius, wat eventueel zou kunnen betekenen dat de uitbreiding zich op die planeet afspeelt. Rasputin is echter wat mysterieuzer en een uitbreiding zou een uitstekend middel zijn om wat dieper in dat mysterie te duiken.

Of de extra content ook die richting op zal gaan is natuurlijk afwachten, maar het ziet er in ieder geval naar uit dat het te maken heeft met Osiris en Rasputin.