Consolestickers.nl
Versier je PlayStation 4 geheel naar eigen stijl met een speciale skin – De PlayStation 4 is tot op heden voornamelijk in het zwart verkrijgbaar geweest. Er zijn wat uitzonderingen; zo zijn er witte modellen in omloop en ook verscheen er bijvoorbeeld een speciale Destiny branded console. Desalniettemin is zwart de vaste kleur, maar het kan zijn dat je dat zat bent. Hiervoor zijn verschillende oplossingen. Zo kan je zelf met spuitbussen aan de slag, eigen creativiteit en meer, maar dat kan een flinke uitdaging zijn. Gelukkig zijn er praktische oplossingen in de vorm van speciale PS4 skins en stickers.

Grote variatie hoogwaardige PS4 skins

Consolestickers.nl is een partner van PSX-Sense die een zeer brede variatie van skins en stickers voor de PlayStation 4 aanbiedt. Deze skins en stickers zijn van hoge kwaliteit door het gebruikte materiaal en de opdruk is van een hoge kwaliteit inkt. Hierdoor zullen de skins en stickers langdurig goed blijven en niet vervagen. Mocht je de skin of sticker op den duur willen vervangen door een nieuwe, of je wilt de console skin/sticker vrij maken, dan zullen er geen lelijke lijmresten achterblijven.

PS4 skins

In het assortiment van Consolestickers.nl tref je een brede waaier van soorten skins aan. Vanzelfsprekend zijn ze allemaal voor de PlayStation 4 bedoeld, maar eventueel kan je ook terecht in de webshop voor Xbox One en Nintendo Switch skins en stickers. De skins en stickers zelf variëren behoorlijk van elkaar, zo zijn ze verkrijgbaar in een camouflage print, maar ook skins gelinkt aan steden, voetbalclubs, natuurfenomenen en nog veel meer. Sterker nog, het is teveel om op te noemen, dus neem zeker zelf even een kijkje.

PS4 Slim skins en PS4 Pro skins

Het aanbod van Consolestickers.nl beperkt zich als het om de PlayStation 4 gaat niet alleen tot het oorspronkelijke model. Met de introductie van de PlayStation 4 Slim en PlayStation 4 Pro is het model van de console ietwat aangepast. Ook de skins en stickers in het assortiment zijn hierdoor ietwat anders, zodat het perfect past op de nieuwere modellen. Vanzelfsprekend heb je ook voor de PS4 Slim en PS4 Pro volop keuze uit diverse skins.

PS4 Pro skins

Daar blijft het niet bij, want als je nu niet de gewenste skin in het assortiment kan vinden, is er nog een alternatief. Consolestickers.nl biedt namelijk de mogelijkheid om ook eigen ontwerpen te laten vervaardigen tot een skin of sticker. Dat beperkt zich niet alleen tot de console zelf, want je krijgt er ook twee skins voor je controller bij. Hierdoor kan je een eigen unieke look aan je console geven en meer daarover kan je hier vinden. Als laatste biedt Consolestickers.nl je ook nog de mogelijkheid om enkel je DualShock 4 van een nieuw uiterlijk te voorzien. Dat kan zich beperken tot alleen de lightbar, maar natuurlijk kan je ook de gehele controller van een nieuw uiterlijk voorzien, zoals je op de afbeelding hieronder ziet.

DualShock 4 skins

Dit artikel in samenwerking met Consolestickers.nl tot stand gekomen. Kom morgen terug voor een mooie prijsvraag, waarbij je een skin naar keuze kan winnen!