Gran Turismo is één van de meest langlopende series voor de PlayStation en dit jaar zullen we verblijd worden met een nieuw deel, Gran Turismo Sport. Inmiddels kunnen een flink aantal gamers al even met de beta van deze game aan de gang. Daarom vonden wij het hoog tijd om jullie mening tot zover over deze beta hier eens te peilen. Voor wie de beta nog niet heeft kunnen spelen, kan hier nog eens een behoorlijk lange video met gameplay beelden bekijken.

Nu terug naar de beta zelf die jij mogelijk al hebt gespeeld of nog aan het spelen bent. Dit deel in de franchise draait voornamelijk om snelle sportieve wagens en dat ademt wellicht een wat andere sfeer dan wat je gewend bent van de serie. Wij zijn hier benieuwd of dat laatste jouw ervaring weet te beïnvloeden, het kan bijvoorbeeld zijn dat je meer van klassieke wagens houdt in plaats van sportbolides en dat je dit deel daarom minder leuk vind spelen. Wat de spelervaring nog meer beïnvloedt is de beta zelf natuurlijk, de uiteindelijk ervaring zal ongetwijfeld wat anders zijn wanneer het eindproduct in de winkels ligt.

Daarnaast zijn we ook benieuwd op welke console je deze beta speelt. Speel je hem op je ‘normale PS4’ of speel je hem op de PS4 Pro? Heeft de beta er uiteindelijk voor gezorgd dat je nu al over de streep getrokken bent om de game straks in huis te halen? Ben je gelijk afgeknapt na het spelen of ben je de beta gaan spelen zonder dat je vooraf enige ervaring had met de Gran Turismo franchise?

Wat het ook is, laat je ervaring, mening en meer hieronder horen. We zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen en wellicht ontstaat er weer een mooie discussie.