Een welbekende gebruiker van GTAForums en iemand die meerdere keren GTA Online content wist te voorspellen, heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Uiteraard nemen we dit met een korrel zout, maar gezien de historie van deze persoon lijkt hij dichterbij Rockstar te staan dan menig forum-lid. Op het forum meldt hij namelijk dat Bully 2 in ontwikkeling is en dat dit de volgende game zal zijn van Rockstar, maar wel pas na de komst van Red Dead Redemption 2. De geruchten omtrent Bully 2 spelen al een tijdje, toen de componist van het eerste deel in 2009 al beweerde hieraan te werken.

Bully kwam onlangs ook uit voor Android en iOS, mogelijk was dit meer dan alleen een service richting de fans en ook om te kijken hoe goed de titel weer ontvangen werd. Zo’n re-release is immers perfect om te peilen hoeveel animo er voor de franchise is. De uitspraak van Yan2295 volgde nadat iemand verwijzingen richting Bully had gevonden in Max Payne 3, een game gemaakt door dezelfde ontwikkelaar als de originele Bully.

Het is aannemelijk dat Rockstar niet stilzat gedurende de afgelopen jaren, in 2012 heeft men de studio van Rockstar Toronto immers flink uitgebreid en achter gesloten deuren wordt hier vast en zeker een bijzondere game gemaakt.

“Bully 2 is indeed in development and is supposed to be the next game after RDR,” posted Yan2295.