Op websites als Reddit en NeoGAF dwaalt momenteel een foto rond van een nieuwe PlayStation All Stars, waar nu al langer geruchten over zijn. Deze geruchten leken wat onbetrouwbaar en werden aanvankelijk gepost op 4Chan, niet de meest betrouwbare bron dus. Maar nu komt daar ook nog eens een foto bij en begint het toch wel te kriebelen.

Hoe dicht de – bijzonder wazige – foto bij de waarheid ligt is moeilijk te zeggen. We zien enkele podium-lampen op de achtergrond schijnen op drie welbekende PlayStation personages, waarvan er één redelijk nieuw is; Aloy. De manier waarop Aloy van Horizon: Zero Dawn is vormgegeven lijkt iets anders te zijn dan op het promotie materiaal dat je nu kunt vinden op het internet. Haar gezicht lijkt bijvoorbeeld iets mannelijker en hoekiger te zijn, wat zou kunnen betekenen dat het inderdaad nieuwe artwork is of juist oud artwork.

Verder zien we een sub-titel, genaamd Stadium, waarbij het vorige deel ‘Battle Royale’ heette. Dit wekt wel wat argwaan op, aangezien de subtitel dan ‘PS AS S’ zou zijn. Verder blijft het afwachten tot de E3 en dan weten we of Sony echt een nieuw deel wil introduceren, of dat het slechts geruchten waren die niet klopten.