Net als vorig jaar zal Bethesda ook dit jaar een persconferentie organiseren tijdens de E3. Wat we tijdens die persconferentie precies kunnen verwachten blijft natuurlijk onduidelijk, maar mogelijk zal de uitgever in ieder geval twee gloednieuwe games aankondigen.

Bethesda heeft namelijk een uitnodiging voor de E3 persconferentie gestuurd naar verschillende media. In deze uitnodiging stond een kleurrijke en interessante afbeelding, die je hieronder kunt bekijken. De afbeelding toont een plattegrond van een zogenaamd attractiepark dat men ‘Bethesdaland’ heeft genoemd. Hierin zijn attracties te zien die gebaseerd zijn op bekende series van Bethesda. Zo zien we attracties van Fallout, Prey, Quake, Dishonored, DOOM en The Elder Scrolls.

Er zijn echter ook twee attracties te zien die nog niet klaar zijn. Bij de ene staat de tekst “Under construction” en bij de andere staat “Coming soon”. Het lijkt er dus op dat Bethesda tijdens de E3 persconferentie van dit jaar twee nieuwe game gaat aankondigen die niet binnen de genoemde series vallen.

Dan is het natuurlijk de vraag om welke games het gaat. Twee mogelijkheden zijn Wolfenstein: The New Colossus en The Evil Within 2, waar eerder al geruchten over zijn opgedoken. Het kan uiteraard ook om een geheel nieuw IP gaan.

Wij zijn in ieder geval benieuwd wat Bethesda in petto heeft voor de aanstaande E3. De persconferentie van de uitgever vindt plaats op 11 juni om 03:30 uur Nederlandse tijd en dan zullen we er uiteraard achter gaan komen.