De vorige Need for Speed stamt alweer uit 2015, ruim anderhalf jaar geleden. Dit jaar komt Need for Speed weer terug, maar we weten nog verdomd weinig over deze nieuwe game. Uit een TV-interview, uitgezonden op een Roemeense TV-zender, blijkt dat men wat informatie heeft gegeven over de nieuwe Need for Speed. Zo wordt in dit interview door ontwikkelaar Ghost Games aangegeven dat de nieuwe Need for Speed voor dit jaar een dag- en nachtcyclus zal bevatten.

De laatste Need for Speed speelde zich vooral in de nacht af, wat best jammer was gezien de uitstekende graphics van de game. Gelukkig gaat dit nu veranderen en ook het weer zal een grotere rol gaan spelen. De verhaalmodus in de game wordt uitgebreider met complexere missies en meer diepgang.

EA zal de game ongetwijfeld gaan onthullen tijdens de E3, die over iets meer dan een maand zal plaatsvinden in Los Angeles.

Need for Speed krijgt een langere verhaalmodus met uitgebreidere missies en het weer gaat een grotere rol spelen. De vorige game focuste zich vooral op een donkere wereld rond de tijd van de zonsondergang, maar in de nieuwe Need for Speed zal dit anders zijn. Zo implementeren we een dag- en nachtcyclus in de game

https://youtu.be/yMurgLQS0NU