Drie nieuwe arena maps in aantocht ter viering van jubileum Overwatch


Vorig jaar op 24 mei kwam Overwatch uit en deze game wist alle hoge verwachtingen waar te maken. Eind vorig jaar sleepte de game zelfs de hoogst gewaardeerde prijs in de wacht tijdens The Game Awards, namelijk die van Game of the Year.

Gisterenmiddag werd duidelijk dat de game ter viering van haar jubileum ook een Game of the Year editie mag ontvangen, een weekendje gratis spelen voor diegene die de game nog niet in bezit hebben en een tal van andere extra’s, waaronder een speciaal evenement.

Dit evenement zal extra interessant worden nu Blizzard heeft aangekondigd dat er drie nieuwe arena maps aan de game worden toegevoegd. De 3v3 maps lijken een soort andere take op de al bestaande maps Temple of Anubis, Eichenwalde en Dorado te zijn.

Vanaf 23 mei is het zo ver en de viering duurt maart liefst tot en met 2 juni. Hieronder een teaser van de nieuwe maps.

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

 1.    6960 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Dat is teleurstellend ik speel nooit 3 VS 3. 🙁

 2.    1825 XP
  20style [20]'s avatar

  Ik snap niet wat ze extra kunnen aanbieden bij game of the year edition, alles wat ze uitbrengen krijgt iedereen toch gratis en voor niets! De nieuwe mappen, characters etc lol beste multiplayer van 2016-2017

 3.    6960 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @20style [20]: De basisgame kost geld en je kan voor de rest gratis alles unlocken.

 4.    1825 XP
  20style [20]'s avatar

  @Flaming_Kaiser: ah k, dat is wel goed dan ! Hopelijk komen er meer spelers bij.