Socom: Confrontation

Socom is een franchise waar iedereen wel mee bekend is. Deze PlayStation 3 game is een multiplayer only game en draait echt om teamwerk. Het is een 3rd person shooter waar je het tegen elkaar opneemt in bekende game modes zoals team deathmatch. Omdat deze game een echte must-have is voor 3rd person fanaten die graag online gamen hebben wij de game voor je.

? Prijs: €10,-
? Verzendkosten: Geen
? Link: Dixons
? iDEAL: Ja

FUEL

FUEL is een racegame van uitgever Codemasters. FUEL is een racegame dat een record heeft aan hectares in de game. De game heeft namelijk de grootste map van alle games uit. Genoeg ruimte om rond te scheuren dus! In de game neem je het uiteraard op tegen allerlei andere racers en ondertussen kun je ook nog eens allerlei stunts uitvoeren. Ondertussen kom je in allerlei verschillende landschappen. Zo heb je sneeuwlandschappen, droge vlaktes, woestijnen en nog veel meer.

? Prijs: €14,99
? Verzendkosten: €1,95
? Link: YourGamezone
? iDEAL: Ja

Resident Evil 5

Iederen is wel bekend met de Resident Evil franchise. Deel 5 van de Resident Evil franchise deed het aardig goed in de verkoopcijfers. Daarom komt uitgever Capcom met een zogenaamde Gold Edition, deze zal de PlayStation Move volledig gaan ondersteunen. Een pluspunt aan RE5 is dat online co-op modus erg leuk is om te spelen met een vriend/vriendin.

? Prijs: €22,95
? Verzendkosten: Geen
? Link: Mediaoffer
? iDEAL: Ja