Dontnod Entertainment heeft recent laten weten dat zij met een nieuwe Life is Strange-game bezig zijn, maar nu zijn er artwork en screenshots uitgelekt die op nog een nieuwe game in de serie lijken te wijzen.

Het zou gaan om een prequel van ontwikkelaar Deck Nine Games. Het artwork laat namelijk een Chloe zien die een aantal jaar jonger is dan in de originele game. Hier heeft ze nog geen gekleurd haar en kleed ze zich nog wat minder uitbundig. Op één van de twee screenshots is zij hoogstwaarschijnlijk te zien met Rachel, het meisje dat werd vermist in Life is Strange. Je kunt onderaan dit bericht zelf bekijken of dit het geval is.

Het is de bedoeling dat deze nieuwe game van Deck Nine Games tijdens de E3 zal worden onthuld. De game zal draaien op StoryForge, een nieuwe toolset die speciaal gemaakt is voor verhaal gedreven games. Hier is drie jaar aan gewerkt en Deck Nine president en CTO Mark Lyons wil het resultaat maar al te graag laten zien.

“The studio has been focused on the creation of StoryForge for the last three years. We built StoryForge to give our writers, directors and cinematic artists and give them the tools they need to make deep, interactive, great looking games. We can’t wait to show what we have created with it.”

De nieuwe Life is Strange game van Dontnod Entertainment zal niet aanwezig zijn op de aankomende E3, zoals de studio eerder al liet weten. De kans is dus echter wel groot dat we deze prequel van Life is Strange later deze maand gaan zien.