Hoewel we Tekken 7 een prima oordeel gaven, zoals je in onze review kunt lezen, is de ervaring in de multiplayer nog niet optimaal. Het vinden van ranked matches is een probleem en daarnaast zijn er ook lange wachttijden en worden connecties verbroken. Bandai Namco liet al weten dat er eind deze week verbetering zou komen via een nieuwe update.

Update 1.02 komt erg snel en de patchnotes zijn nu ook vrijgegeven. Zo is de functionaliteit van het online matchen tussen spelers verder geoptimaliseerd. Daarnaast worden de geselecteerde vechters, wins, rank en titel niet meer getoond voor een wedstrijd. De connectie tussen de verschillende spelers zal vaker gemaakt kunnen worden en de Matchlist is verwijderd om matchmaking te bevorderen.

Als verdere toevoegingen kun je nu selecteren of je voice-chat wilt gebruiken wat je kunt vinden onder de opties van de game. Dit zal standaard op uit staan. Sommige eigenschappen van vechters zijn gecorrigeerd, waaronder de Ivory Cutters van Nina. Verdere details daarover zijn niet vrijgegeven. Uiteindelijk moet het online component van Tekken 7 door de benoemde aanpassingen beter gaan functioneren.