Het is nu 17:00 uur dus vele van jullie zullen ongetwijfeld op gepaste wijze het weekend in gaan luiden. Bij PSX-Sense draaien we dit weekend echter gewoon op volle toeren, want er staat een hele hoop te gebeuren. De E3-week barst namelijk los en er staan een hele hoop persconferenties gepland. Aangezien Los Angeles 9 uur achter loopt op Nederland en België, zijn veel van de persconferenties in de nacht of avond.

Zo trappen we zaterdagavond af met de persconferentie van Electronic Arts, men gaat hier sowieso acht games laten zien, namelijk Star Wars Battlefront II, FIFA 18, Madden NFL 18, NBA Live 18, Need for Speed Payback en Battlefield 1. De kans op enkele verrassingen is groot, zoals de nieuwe IP van ontwikkelaar BioWare. Wellicht laat men ook nog iets zien van de nieuwe EA Sports UFC 3, die er volgend jaar aan zit te komen.

De EA persconferentie zullen we live gaan volgen en artikelen hierover zullen zo snel mogelijk op de site verschijnen. Wil je zelf meekijken? Dat kan, alvorens de persconferentie begint zullen we een livestream op de site plaatsen.

Op de zondag zitten we ook niet stil, want dan is namelijk de persconferentie van Microsoft. Deze begint laat in de avond, namelijk om 23:00 uur. Nu is dit voor ons als PSX-Sense zijnde niet heel interessant qua verslaggeving, maar volgen doen we het natuurlijk wel. De kans is namelijk groot dat men ook trailers van third-party titels gaat tonen, die ook gewoon naar de PS4 komen. Deze trailers zullen dan ook ten tijde van de aankondiging op PSX-Sense gaan verschijnen.

Verder zijn we natuurlijk ook erg benieuwd naar Microsoft’s tegenhanger van de PS4 Pro, de Xbox One Scorpio. Microsoft zal een prijs en releasedatum aan gaan kondigen van deze nieuwe console, waar we stiekem toch wel erg benieuwd naar zijn. Net als met EA zullen we een livestream op de website plaatsen alvorens de persconferentie begint.

Maandagochtend is er vervolgens weer een persconferentie, om 06:00 uur. Dan is het de beurt aan Bethesda, ook deze persconferentie zullen we live gaan volgen en verslag gaan doen op de website. Hier gaan we vermoedelijk een nieuwe Wolfenstein zien alsook Fallout 4 VR, Elder Scrolls Online en hopelijk nog enkele verassingen.

Blijf dit weekend dus bij ons om al het E3-nieuws te volgen. Maandag gaan we dan fris verder, want om 22:00 uur wacht Ubisoft op ons en in de nacht van maandag op dinsdag is de grote klapper; de Sony persconferentie!

Bekijk alle tijden van de persconferenties hier.