Volgens een nieuw gerucht zou Capcom momenteel druk bezig zijn met de ontwikkeling van ‘Super Street Fighter V’. Dit zou een ultieme en meer complete versie zijn van Street Fighter V, dat begin vorig jaar verscheen. Capcom heeft eerder al iets soortgelijks gedaan en bracht de nieuwe versie dan uit als volledig nieuwe game.

Volgens het gerucht, dat op Reddit verscheen, zou dat ditmaal echter anders gaan. Super Street Fighter V zou namelijk een enorme update zijn die gratis verschijnt voor degenen die Street Fighter V al bezitten. Dit is natuurlijk een veel betere manier van aanpak van Capcom dan opnieuw een volledige game uitbrengen.

Volgens de bron zou Super Street Fighter V een behoorlijke update zijn, afgaande op de vermoedelijke inhoudt. De persoon in kwestie meldt namelijk dat de update een revisie van de user interface, een nieuwe Arcade Mode, een extra Battle modus en een PvE modus tegen de Illuminati met zich meebrengen.

Daarnaast zou de update een uitbreiding van de mechanics van Street Fighter V bevatten, evenals nieuwe Critical Arts. Volgens het bericht zal Capcom later dit jaar tijdens de Capcom Cup met een officiële aankondiging van Super Street Fighter V komen.

Beschouw de bovenstaande informatie vooralsnog wel als een gerucht. We zullen moeten wachten op een aankondiging vn Capcom om te zien of alle details ook daadwerkelijk kloppen.