De E3 persconferentie van Sony zat bomvol grote exclusieve titels, met onder meer Uncharted: The Lost Legacy, Spider-Man en God of War. Er was toch echter wel één game die schitterde door afwezigheid en dat is natuurlijk The Last of Us: Part II. Veel mensen hadden verwacht dat er tijdens de show van Sony meer van deze game werd getoond, maar dit was helaas niet het geval.

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft nu de afwezigheid van The Last of Us: Part II tijdens de E3 persconferentie verklaard. Creative director Neil Druckmann gaf aan dat hier een simpele reden voor is, namelijk dat het momenteel eerst de beurt is aan Uncharted: The Lost Legacy om in de schijnwerpers te staan. Niet zo gek ook, want die game staat gepland voor een release in augustus, terwijl het vervolg op The Last of Us niet op korte termijn zal verschijnen.

Druckmann gaf nog wel aan dat men bij Naughty Dog ontzettend veel zin heeft om meer te laten zien van het tweede avontuur van Ellie en Joel. Mogelijk zien we tijdens PlayStation Experience in december meer daarvan.