Drie dagen geleden kwam de trailer van de nieuwste Call of Duty, Black Ops, uit. Vaak is het zo dat als je de trailer frame voor frame gaat bekijken, je veel nieuwe informatie vind. Zo is het ook het geval in de multiplayer trailer van Black Ops, zo ontdekte cod7blackops.com.

Met dank aan de hierboven genoemde website hebben we namelijk voor jullie de eerste details over de killstreaks, de details vind je hieronder.

3 kills: RC Bomb

De naam van deze killstreak zegt het al, je krijg een op afstand bestuurbare auto die je kan laten ontploffen. De explosie die deze auto veroorzaakt is krachtig genoeg om een paar vijanden die bij elkaar staan uit te schakelen.

De RC bomb

4 kills: Care Package

Deze kennen we uit Modern Warfare, een vliegtuig dropt een pakketje met daarin een random killstreak. Verschil met Modern Warfare is dat in Black Ops het vliegtuig dat de care package brengt heel langzaam vliegt en makkelijk neer te halen is.

Care Package

5 kills: Archangel

Vergelijkbaar met de Predator Missile en de Javelin. In feite is het een soort kruising tussen de twee, deze missile vuur je namelijk vanaf de grond af en kan je dan alle richtingen op sturen (omhoog, omlaag, links, rechts).

Archangel lancering

Archangel explosie

Attack Helicopter

De welbekende Attack Helicopter, je roept hem in en hij blijft boven de map circelen en schakelt vanuit de lucht vijanden uit die buiten rondlopen.

Attack Helicopter te zien op de minimap

Airstrike

Precision Airstrike zoals we hem eerder in Modern Warfare zagen.

Airstrike te zien op de minimap

Artillery Strike

Identiek aan de killstreak die we voor het eerst zagen in Call of Duty: World at War. Als je hem activeert krijg je een minimap te zien waarop je een gebied kan kiezen dat je wilt bombarderen.

Artillery Strike te zien op de minimap

Napalm Strike

Een nieuw soort airstrike, deze laat een enorme vuurzee achter die zeer dodelijk is. De kans is groot dat deze killstreak pas beschikbaar is na heel veel kills.

Napalm Strike in actie