Update: Nieuwe informatie toegevoegd.

Zoals veel gamers al weten krijgt de nieuwste Call of Duty, Black Ops, net als de vorige Call of Duty game special editions. Bij Modern Warfare 2 kreeg je bij de Prestige Edition een nachtkijker, bij Black Ops is dit een RC autootje.

Dit autootje kennen we al van de multiplayer trailer, in de game is het krijgen van een RC autootje namelijk een killstreak. Als je denkt dat het autotje maar een prul is heb je het mis, het ding bevat namelijk een camera en microfoon. In de afstandbediening zit een schem en een speaker zodat je live met de auto kan “meekijken”. Zonder obstakels heeft het autootje een bereik van 60 meter.

Dit is natuurlijk niet de enige extra voor de special editions, zowel in de Prestige Edition als Hardened Edition vinden we 4 extra maps en een medaille. Verder vinden we een steelbook en exclusieve PlayStation Home content.

Call of Duty: Black Ops komt uit op 9 november 2010. De Hardened Edition gaat ongeveer 70 pond kosten, voor de Prestige Edition moet je ongeveer 140 pond neertellen.