Gameplay beelden van Sonic Mania en Sonic Forces tonen verschil tussen oude en nieuwe stijl


Eerder deze week gaf SEGA een nieuwe trailer van Sonic Forces vrij. Daarnaast hebben we de laatste tijd ook al wat trailers van Sonic Mania voorbij zien komen. Niet zo gek ook, want beide Sonic games moeten dit jaar nog verschijnen.

Tijdens de liveshow van Sony op de E3 kwam SEGA ook even langs om de twee games live de demonstreren op de PlayStation 4. Het resultaat kun je in de onderstaande video bekijken. Eerst werd er nieuwe gameplay van Sonic Forces getoond, gevolgd door gameplay beelden van Sonic Mania.

Hierdoor krijgen we direct ook goed het verschil te zien tussen de nieuwe en oude stijl van Sonic games. Sonic Mania draait namelijk om de oude en vertrouwde Sonic gameplay zoals we die al tijden kennen en waardoor de serie ook echt groot is geworden. Sonic Forces is echter totaal anders en oogt ook een stuk moderner.

Sonic Mania zal op 15 augustus verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. Voor Sonic Forces is nog geen exacte releasedatum vastgesteld, maar ook die game moet nog ergens in dit jaar uitkomen.

Sonic Forces laat zich zien in nieuwe gameplay video
Gepubliceerd op 31 jul, 2017 om 12:34
De nieuwe vijand van Sonic laat zich zien in Sonic Forces trailer
Gepubliceerd op 21 jul, 2017 om 14:07
Gespeeld: Sonic Forces
Gepubliceerd op 16 jul, 2017 om 17:30
  1.    1270 XP
    Shavir's avatar

    Ik vind die Sonic games op niks meer trekken.