Rockstar’s titel uit 2011 genaamd L.A. Noire lijkt een remaster te gaan krijgen, althans dat beweren de geruchten. Deze geruchten zijn niet nieuw, in januari begin dit jaar werden er op Twitter al dergelijke uitspraken gedaan door een Rockstar Insider en Direct Feed Games. De E3 is echter inmiddels afgelopen en een dergelijke aankondiging is niet geweest, maar Comicbook.com gooit vandaag nog wat extra olie op het L.A. Noire vuurtje.

Zij melden namelijk dat de remaster uitgebreider is dan aanvankelijk gedacht. Zo hebben zij van drie verschillende bronnen, die dichtbij Rockstar staan, vernomen dat de remaster VR-features zou gaan krijgen. Dit is momenteel in prototype voor PlayStation VR. Daarnaast melden zij dat de game ook een first-person modus krijgt, net zoals Rockstar destijds gedaan heeft voor de PS4-remaster van GTA V.

Zoals altijd bij Rockstar geldt, is dat als men iets doet, dit ook goed gedaan wordt. Iets wat we ook bij GTA V zagen. Of de remaster daadwerkelijk komt is afwachten, vooralsnog nemen we de geruchten met een korrel zout. Mocht deze remaster echter wel komen, dan vertellen de geruchten dat er een PS4, Xbox One en Nintendo Switch versie zal komen.