Kylotonn legt uit hoe ze het circuit van de TT Isle of Man hebben nagemaakt


Kylotonn is druk bezig met het ontwikkelen van TT Isle of Man voor de PS4. Dit circuit staat beter bekend als één van de gevaarlijkste circuits ter wereld. Om de spanning en het gevaar na te bootsen, moet er flink veel werk verricht worden door de ontwikkelaar die het circuit bespreekt in de onderstaande developer diary.

Er is ter plekke veel onderzoek gedaan om de juiste sfeer te proeven en er werden enorm veel foto’s genomen. Daarnaast worden de hotspots en de gevaarlijke stukken ook besproken door de ontwikkelaar. De video is in het Frans, maar dit is eenvoudig op te lossen door de Engelse ondertiteling te selecteren.

Meer weten over de game? Lees hier onze hands-on preview.

Teaser trailer van TT Isle of Man toont de alpha versie van de game
Gepubliceerd op 6 jul, 2017 om 14:08
Gespeeld: TT Isle of Man
Gepubliceerd op 16 jun, 2017 om 12:00
Bigben Interactive kondigt TT Isle of Man: Ride on the Edge aan
Gepubliceerd op 15 apr, 2016 om 14:23
Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

  1.    1784 XP
    gamexl's avatar

    IS dit een game dat rond één racebaan is gebaseerd? Hoe hou je dat interessant? Begrijp me niet verkeerd, ik heb zojuist een doc bekeken van de TT van The Isle of Man en het is echt bruut! De most dangerous road race on earth…
    Maar hoe houd je het interessant op de lange termijn?