Alpha Protocol

In ‘Alpha Protocol’ krijg jij de keuze hoe jij wilt werken; koud en precies als James Bond, of ruig en explosief als Jason Bourne. ‘Alpha Protocol’ combineert spionage, actie en spanning met de keuzemogelijkheden van een heus rollenspel.

Je moet in ‘Alpha Protocol’ op exotische locaties kampen van terroristen infiltreren en krijgt de vrijheid om ongure types op je eigen manier te spioneren. Gedurende de game hebben de keuzes die je in de dialogen maakt, invloed op het verloop van het verhaal.

Trouw blijven kent een prijs en daar zal agent Michael Thorton snel achter komen. Deze getalenteerde agent bezit geheime informatie om een internationale catastrofe te voorkomen. Zelfs de mensen die hij trouw heeft gezworen, zijn niet langer te vertrouwen. In de wereld van ‘Alpha Protocol’ heeft elke beslissing een gevolg!
► Prijs: €14,50
► Verzendkosten: €2,-
► Link: 4evergames.nl
► iDEAL: Ja

Army of Two: The 40th Day

Na een perfect geplande opeenvolging van mysterieuze catastrofes bevindt Shanghai zich op de rand van de afgrond. Het ultieme tweemansleger moet zich een weg vechten door een verwoeste stad en tegen alle verwachtingen in het geheim van de 40e dag zien te ontrafelen. Het realiseren van een meeslepende coöp-ervaring was de belangrijkste doelstelling bij de ontwikkeling van Army of Two: The 40th Day. Het resultaat is een grotere, betere en natuurlijkere coöp-game waarin je samen al je tactieken in de strijd kunt gooien wanneer je maar wilt.

► Prijs: €17,-
► Verzendkosten: €2,-
► Link: 4evergames.nl
► iDEAL: Ja

Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is het laatste en afsluitende deel in de Metal Gear Solid-serie. Solid Snake is inmiddels oud en grijs, maar heeft nog één missie: Liquid Ocelot een halt toeroepen. Hierbij krijgt hij hulp van oude bekenden als Roy Campbell, Otacon, Naomi Hunter, Meryl Silverburgh en zelfs Raiden. Guns of the Patriots speelt zich af in een verscheurde wereld, waar oorlogen uitgevochten worden tussen legers met huurlingen. Snake beweegt zich tussen deze partijen op weg naar zijn ultieme doel.

In Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots staat stealth weer centraal, maar speelt vechten en schieten een grotere rol dan voorheen. De game bevat meer dan zeventig wapens en een hele reeks nieuwe technologische snufjes, terwijl je net als in het derde deel in de Metal Gear Solid-serie weer gebruik kan maken van het zogeheten Close Quarters Combat: een techniek om tegenstanders van dichtbij te verslaan.

► Prijs: €17,03
► Verzendkosten: Gratis
► Link: all4games
► iDEAL: Ja