Sony blijft ons verbazen over alles wat ook maar met de PlayStation te maken heeft. Hun grootste trots naast de PSP is natuurlijk de PlayStation 3, de krachtigste gameconsole onder de naam Sony PlayStation. Bij de PS3 en PSP blijft het niet bij, want er zou ondertussen een heuse PlayStation telefoon in de maak zijn, oftewel de PlayStation Pocket.

Na eerdere foto’s en een video waarop te zien is dat deze er echt aan zit te komen, hebben we vandaag een prachtige video voor jullie. Hierop is duidelijk de PlayStation Pocket te zien, maar dat is niet het enige. Kijk maar eens goed naar de verbluffende graphics van de PlayStation Pocket die hieronder in de video te zien is. En de graphics die je ziet zijn nog maar op 22.4 FPS, ongetwijfeld zal dit in een later stadium waarschijnlijk hoger liggen.

Naast deze video hebben we er nog twee voor jullie waarop de PlayStation Pocket te zien is, alleen dan zie je hoe deze eruit ziet als deze open en dicht gaan. Bekijk snel alle video’s van de PlayStation Pocket hieronder.