The Elders Scrolls V: Skyrim was eigenlijk voor de next-gen gameconsoles

Bethesda Softworks is de ontwikkelaar en uitgever van de populaire Role Playing Game (RPG) The Elders Scolls. Deze games doen het zeer goed onder de RPG-fans en daarom staat er voor dit jaar het vijfde deel gepland. The Elders Scrolls V: Skyrim maakt zijn opwachting voor op de PlayStation 3, maar het scheelde niet veel of deze was er niet voor de huidige gameconsoles gekomen.

De ontwikkelaar van de game zegt namelijk in onderstaand interview dat ze eerst dit nieuwe deel wilden ontwikkelen voor de nieuwe generatie gameconsoles. Dit betekend dus dat er eigenlijk nog veel langer gewacht moest worden op Skyrim totdat er bijvoorbeeld een PlayStation 4 was.

Gelukkig hebben ze besloten om dit deel toch voor de huidige gameconsoles uit te brengen en kunnen we als alles goed verloopt vanaf 11 november aan het einde van dit jaar aan de slag met The Elders Scrolls V: Skyrim. Bekijk onderstaande video met het interview over de nieuwe RPG van Bethesda Softworks.

 1.    428 XP
  Djives's avatar

  Kan je deze game met Dragon age vergelijken of welke andere game?
  Ziet er interessant uit namelijk

 2.    4528 XP
  ps3dennis's avatar

  @Djives:
  Nee niet met Dragon age, wel een klein beetje met Two worlds II.

 3.    147 XP
  romain1213's avatar

  dragon age en elder scrolls is echt een wereld van verschil da2 is meer een standaart verhaal waar je doorheen wandeltr terwijl elder scrolls een echte rp is
  heb net oblivian gehaalt 😀

 4.    51 XP
  Whardian's avatar

  Belooft een echte topper te worden!
  Ik heb honderden uren met oblivion doorgebracht en hoop dat dit deel net zo (of nog béter) wordt.

  The Elders Scrolls is erg uniek tussen alle fantasy rpg’s, omdat je heel erg vrij bent in het spel. Er is een grote wereld en je kunt doen wat je wilt, of je de mainquest nu volgt of niet. Ik kan dit spel moeilijk vergelijken met ’n andere rpg.