Nieuwe Dark Souls screenshots nu te bezichtigen

Dark Souls is zoals de meesten van jullie zullen weten de spirituele opvolger van Demon’s Souls uit 2010. Deze game, die ontwikkeld wordt door From Software, zal ergens in de oktobermaand van dit jaar  in de winkels moeten liggen. We hebben nog relatief weinig gezien van deze game, maar daar gaat nu verandering in komen.

From Software heeft namelijk weer een aantal splinternieuwe screenshots vrijgegeven. Deze in-game screenshots zijn een beetje wazig, maar de grimmige sfeer die we ook kenden uit Demon’s Souls is hier weer goed in te herkennen.

Tevens krijgen we een klein beetje te zien hoe de wereld van Dark Souls in elkaar zal gaan zitten. In de eerste screenshot lijkt het er in ieder geval op dat we in vrij grote steden mogen gaan ronddwalen en de overige screenshots laten zien dat dit voornamelijk in het donker zal zijn. De screenshots zijn hieronder te bekijken.

Dark Souls inspireerde het design van de PS4
Gepubliceerd op 22 Nov, 2013 om 16:03
Dark Souls is meer dan twee miljoen keer verscheept wereldwijd
Gepubliceerd op 12 Apr, 2013 om 14:41
Dark Souls DLC ‘The Artorias of the Abyss’ vanaf vandaag verkrijgbaar
Gepubliceerd op 25 Okt, 2012 om 00:01
Artorias of the Abyss DLC voor Dark Souls ook los verkrijgbaar
Gepubliceerd op 20 Sep, 2012 om 08:29
  1.    51 XP
    Whardian's avatar

    Beloofd weer een prachtig spel te worden … en duivels moeilijk volgens de sadistische director en producer, Hidetaka Miyazaki. Echt onvoorstelbaar dat dit deeltje nóg moeilijker wordt.