PSX-Sense - PS3, PS4 en PS Vita Community
Uncharted 3 EU pre-order bonussen, Special Edition en Collector’s Edition onthuld

Uncharted 3 EU pre-order bonussen, Special Edition en Collector’s Edition onthuld

Door op juni 2, 2011 om 18:34 - 3.162 keer bekeken

Uncharted 3 is een game die waarschijnlijk menig verlanglijstje vult. De franchise is ongelofelijk populair en het derde deel heeft dan ook een hele hoop waar te maken. De singleplayer van de game zal zich focussen op de relatie tussen Nathan en Sullivan en hiernaast zal de game een uitgebreide multiplayer krijgen met genoeg customization opties om je hoofd te doen tollen.

Vandaag heeft Sony zelf details vrijgegeven waar veel gamers op zitten te wachten. De pre-order bonussen, special edition en collector’s edition zijn namelijk onthuld! Mensen die de game pre-orderen zullen een aantal mooie goodies krijgen. Hieronder valt bijvoorbeeld een laser sight voor je AK-47 die iedereen in jouw team laat zien waar de vijand die jij tagged is. De volledige lijst van pre-order bonussen staat hieronder.

 • ‘Callout Mod for AK-47′
 • ‘Clip Size Mod for Para-9′
 • ‘Clip Size Mod for G-MAL’
 • ‘Creepy Crawler Kickback’
 • ‘Carpet Bomb Kickback’
 • ‘Regeneration Booster’

Dan komt de EU Special Edition. De casing van de game zal een replica worden van het dagboekje van Drake compleet met sketches, artwork, tekeningen etc. Hieronder staat een afbeelding van het voorlopige design. Daarnaast zullen de mensen die deze versie van de game aanschaffen nog worden voorzien van extra in-game items waaronder:

 • Multiplayer skin and weapon: ‘London Drake and Pirate AK-47′:Customise the appearance of both your avatar and your weapon.
 • Multiplayer ‘Upper Cut Taunt’: Allows you to give an upper-cut gesture for increased self-expression and bragging rights when playing online.
 • ‘Cash Multiplier’: Earn in-game cash much faster when playing online.
 • ‘Special Edition Decals Pack’: Decals to customise your avatar’s accessories.

En als laatste, maar zeker niet de minste, de zogenaamde Explorer’s Edition van Uncharted 3. De precieze details van deze editie zijn nog niet bekend, maar de versie zal sowieso alle pre-order bonussen en alles uit de Special Edition bevatten. Hiernaast zal je worden voorzien van een Nathan Drake figurine, en replica’s van zijn ketting en de gesp van Drake’s riem. Naast al deze content zijn ze nog bezig met het uitwerken van een mooie doos om het in te verschepen en kijken ze naar nog meer goodies om erin te stoppen. Dit moet de Uncharted 3 fans weer even zoet houden hopen we.

 1. Vinyl Vonna Geplaatst op    1008 XP
  avatar

  WTF, das geen game dat zijn echte mensen! L.A. Noire ziet er niet eens zo mooi uit. Hoe zal het eruit zien over 10 jaar??

 2. XRamon101X Geplaatst op    560 XP
  avatar

  @Vinyl Vonna: Haha wtf, je hebt een vreemde kijk van de werkelijkheid xD


boxshot

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Naughty Dog
EA maakt details van Battlefield: Hardline Premium service bekend
2 maart om 16:52
Frozenbyte kondigt Trine 3: The Artifacts of Power aan
2 maart om 15:34
Deze Batman: Arkham Knight Collector’s Edition is erg mooi, maar niet goedkoop
2 maart om 14:41
Voormalig Wii U exclusive ‘Stealth inc. 2′ komt naar de PS3, PS4 en PS Vita
2 maart om 14:11
Multiplayer trailer Rocket League toont totale madness
2 maart om 13:41
PSX-Sense is onderdeel van Rootbeat© 2008 - 2015 Alle rechten voorbehouden