The Saboteur

The Saboteur speelt zich af in Parijs. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en jij – een Ierse autoracer – bent er midden in beland. Deze actiegame heeft een grote open spelwereld, en de gameplay is behoorlijk afwisselend. Het is niet alleen maar knallen in The Saboteur; ongezien rondsluipen en vuistgevechten spelen ook een grote rol. Bovendien kun je elk voertuig in de game zelf kapen en besturen. In The Saboteur leef je in het geheim, zijn de vrouwen sexy, de missies episch en is wraak nog nooit zo lekker geweest.

The Saboteur maakt op unieke wijze gebruik van kleur. De delen van de spelwereld die onder het bewind van de Nazi’s vallen zijn zwart-wit gekleurd. Jij moet de stad door het plegen van sabotagedaden bevrijden, waarbij ook de kleur terugkomt in de wereld. De bewoners van de bevrijde delen zijn tevens meer geneigd om in actie te komen tegen de nazi-onderdrukking. The Saboteur wordt gemotiveerd door intense haat- en wraakgevoelens. Het is aan jou om alles te saboteren wat maar gesaboteerd kan worden, varierend van treinen, zeppelins, bruggen, en ga zo maar door. Alles in de naam van wraak!

Prijs: €11,94
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

Homefront

Homefront speelt zich af in 2027. Amerika is bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat de Verenigde Staten hun wereldmacht verloren zijn. In het verhaal, dat geschreven is door John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn), volg je het Amerikaanse burgerverzet tegen de Noord-Koreaanse bezetters.

De game is een First-Person Shooter, waarin je als onderdeel van het verzet probeert de Noord-Koreanen te verslaan. Tijdens de gevechten schiet je jezelf als infanterist een weg door de vijandelijke linies. Daarnaast krijg je soms de controle over grond- of lucht-voertuigen.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

De Blob 2

In De Blob 2 krijg je voor het eerst in de serie een coöperatieve spelmogelijkheid en tweedimensionale platform-elementen voorgeschoteld. Bereid je voor op een nieuwe dosis kleurrijke actie!

In De Blob 2 viert de Blob een welverdiende vakantie op Paradise Island, maar eenmaal thuisgekomen blijken er rare dingen in Prisma City te zijn gebeurd. De gemene Comrade Black heeft er voor gezorgd dat de stad opnieuw vervuild en kleurloos is geraakt. Dat laat de held natuurlijk niet gebeuren. Het is aan de Blob om zijn vadsige lichaam tegen gebouwen aan te slaan en zo de stad weer van kleur te voorzien.

De Blob is niet alleen, maar krijgt hulp van het robotje Pinky. Pinky kan vijanden kapot schieten, vallen onschadelijk maken en hulp bieden in moeilijk levels. De Blob 2 biedt de mogelijkheid om de vaardigheden van de held op te waarderen.

Het vrolijk rond stuiteren met de verfbal kan in De Blob 2 ook met twee spelers gebeuren. Daarnaast zorgen nieuwe tweedimensionale platform spelelementen voor de nodige afwisseling bij het inkleuren van de stad. Zo moet je op vijanden springen en van plateau naar plateau bewegen om je doel te bereiken.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja