Sniper: Ghost Warrior

Sniper: Ghost Warrior plaatst je in de schoenen van een scherpschutter in Zuid-Amerika. Op het eiland Isla Trueno word je losgelaten om op slinkse wijze de vijanden uit te schakelen. Deze realistische sluipschutter-simulatie vraagt het uiterste van je concentratie en precisie!

Je zult in Sniper: Ghost Warrior geluidloos te werk moeten gaan en in alle stilte de ideale positie moeten kiezen om vervolgens je schot aan te leggen. De missies van Sniper: Ghost Warrior zijn erg afwisselend en bieden zowel actie als momenten waarop je stilletjes moet sluipen.

Kijk uit dat je tegenstander je niet opmerkt, terwijl jij voorzichtig de windrichting, snelheidsafname van de kogel en andere berekeningen bepaalt. Pas wanneer alles juist is ingesteld, wordt het tijd om voorzichtig de trekker over te halen om daarna als een goedgetrainde militaire expert je snel uit de voeten te maken.

Daarnaast is het mogelijk samen te werken met een vriend. Hierbij is het afspraken mogelijk van groots belang. Alleen dan kan je de opdracht in alle stilte uitvoeren. Niemand zal merken dat jullie langs zijn geweest!

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit is het nieuwste deel in de wereldberoemde raceserie! In Need for Speed: Hot Pursuit, gemaakt door de gamestudio Criterion, word je meegenomen naar de oorsprong van de serie. Races waarbij je moet vluchten voor de politie zijn de kern van deze spectaculaire racegame!

Het racen en ontsnappen is een belangrijk onderdeel van Need for Speed: Hot Pursuit. Er is een carrièremodus waarbij je zowel de rol van politieman als die van racer kan aannemen. Need for Speed: Hot Pursuit geeft je twee complete spelmodi die compleet anders spelen!

De grafische kwaliteit van Need for Speed: Hot Pursuit is tot het uiterste gedreven. De verschillende authentieke sportwagens worden haarscherp in beeld gebracht en met behulp van geavanceerde effecten wordt er een gevoel van snelheid opgewekt dat zijn weerga niet kent!

Need for Speed: Hot Pursuit bevat een uitgebreide online multiplayer modus waarin de strijd tussen politie en racers tot nieuwe hoogten wordt gebracht! Daarbij worden alle botsingen en ontsnappingen geregistreerd in een online database speciaal gebouwd voor Need for Speed: Hot Pursuit. Onder de noemer ‘Need for Speed: Autolog’ kan je direct statistieken vergelijken en racetips van vrienden ontvangen!

Prijs: €21,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Homefront

Homefront is een spannende first-person-shooter met een verhaal geschreven door John Milius, de schrijver van onder andere Apocalypse Now en Red Dawn. Je bent een lid van de American Civilian Resistance en strijdt tegen de Noord Koreanen in een bezet Amerika. Dit alles in het jaar 2037, tien jaar na de economische val van 2027. Kun jij de vijand op je eigen grondgebied verslaan?

Homefront combineert het gevoel van een onderdrukkende invasie met een emotioneel verhaal waarin nationalisme en eenheid naar boven komen drijven bij het Amerikaans verzet. Een land dat ooit oppermachtig was, moet nu vechten om te blijven bestaan.

Homefront draait niet alleen om een spannend avontuur boordevol actie, maar bevat ook multiplayer mogelijkheden om het online uit te vechten tegen andere gamers. Hierbij spelen voertuigen een belangrijke rol en geeft een uitgebreid promotiesysteem diepgang aan de hectische actie!

Prijs: €21,45
Verzendkosten: Gratis
Link: 4evergames
iDEAL: Ja

PRE-ORDER TIP: Driver San Fransisco

Het zesde deel in de Driver-serie speelt zich, net als het eerste deel, af in San Francisco. De Amerikaanse stad is een perfecte locatie voor het rijden op verschillende heuvels die ervoor zorgen dat er prachtige sprongen gemaakt kunnen worden. De wegen zijn vol, waardoor het ontwijken van verkeer tot een ware kunst wordt verheven. Er zijn allemaal steegjes te verkennen en dan heb je nog de vele bekende toeristische attracties. Dit zijn onder andere de The Golden Gate Bridge en vanaf een afstand is Alcatraz te bezichtigen.

Prijs: €45,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Wat is PayPal?


PayPal, opgericht in 1999, was oorspronkelijk bedoeld voor betalingen tussen pda’s. Nu maakt PayPal het mogelijk om online en mobiele betalingen te verrichten tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Geld opnemen vanaf een PayPal-rekening naar een eigen bankrekening is ook mogelijk. Voor meer informatie omtrent PayPal kun je hier op hun website terecht.