L.A. Noire ruim vier miljoen keer over de toonbank gegaan

L.A. Noire is één van de toppers van 2011 en heeft zeer hoge review scores gehaald. De game ligt ondertussen alweer een een geruime tijd in de winkelschappen en, zo’n beetje failliet verklaarde ontwikkelaar Team Bondi, kan toch trots zijn op de nieuwe prestatie die vandaag is bereikt.

Vandaag is de game de grens van vier miljoen verkochte exemplaren voorbij gegaan en de verkoop draait nog steeds lekker voor voor deze game. Strauss Zelnick van uitgever Take Two heeft dit vandaag naar buiten gebracht en heeft ook weten te melden dat ze van plan zijn het aankomende jaar nog meer winst te gaan maken met onder andere Bioshock: Infinite en Borderlands 2. Dit beloofd veel goeds!

Deze LA Noire bloopers zijn hilarisch
Gepubliceerd op 4 feb, 2013 om 12:15
Komt er een Rockstar Games Collection aan?
Gepubliceerd op 11 okt, 2012 om 08:29
Amerikaanse PlayStation Store verlaagt volwaardige games flink in prijs
Gepubliceerd op 29 mei, 2012 om 14:42
Zombies slachten met Cole Phelps van L.A. Noire?
Gepubliceerd op 18 mrt, 2012 om 17:22
 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wil dit spel best wel graag spelen, alleen er komen teveel spellen uit en mijn geldboom wilt maar niet groeien door het kut weer hier in nederland.

 2. Anoniem -   
  monoliet's avatar

  nooit gehoord van een geld ezel ? 😉

 3.    510 XP
  Seven's avatar

  Ik begrijp het hoge aantal verkochte items, maar de review score mag van mij iets lager. Inmiddels volledig uitgespeeld, maar toch niet geheel tevreden.
  Vanaf de 3e vice case wordt het verhaal tot het einde afgeraffeld en worden de cases teveel gestuurd. Vaak wordt je automatisch naar locaties gebracht om vervolgens na een korte scene weer automatisch naar een andere locatie te worden gebracht.

  Ook de bug m.b.t. de savegames vond ik niet grappig. Na de homicide cases ben ik free roam gaan spelen. Hierbij diende ik een savegame te kiezen. Uiteraard de laatste gekozen. Je wilt tenslotte je behaalde items etc. op je huidige savegame opslaan. Blijkt dat ik hierdoor alleen maar replay savegames heb en dus niet verder kon met het verhaal.
  Met resume kon je de laatste scene van de laatste case spelen om vervolgens weer in het titelscherm te komen… jammer. Heb dus tot en met de homicide cases alles opnieuw moeten doen.

 4.    2519 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik had meer verwacht dus niet wat ik dacht,.,

 5.    51 XP
  Whardian's avatar

  Het aankomende jaar Borderlands 2? Cool!

 6.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  dit aantal hat ik echt niet verwacht

 7.    119 XP
  Qim0's avatar

  Netjes hoor, is voor mij onverwachts een budgetbak titel geworden… Wil hem nu toch wel snel hebben, budgetgaming maar weer in de gaten houden..

 8.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  gekocht 5 min gespeelt in de kast gegooit zit nu stof te bijten:-)

 9.    46 XP
  Lexus's avatar

  Mooi, dit spel verdient deze verkoopcijfers wel.
  Jammer dat we waarschijnlijk nooit meer een nieuwe game van Team Bondi hoeven te verwachten.

  :: Lexus ::