Borderlands 2 is één van die titels waar wij persoonlijk echt niet op kunnen wachten en waarvan we dan ook stiekem hopen dat de releasedatum erg vroeg in 2012 ligt. Dit is waarschijnlijk niet het geval, maar Gearbox maakt ons vandaag wel weer blij met een hoop nieuwe info en screenshots. Deze info en screenshots zijn uiteraard hieronder te bekijken.

  • Gunzerker class is erg divers: De Gunzerker kan elk wapen uit de game dual wielden. Denk hierbij niet alleen aan SMG’s, maar ook aan rocket launchers, sniper rifles en nog veel meer. Er zijn tevens nog veel meer andere classes.
  • Dynamische online co-op, split-screen en LAN: Borderlands 2 is op allerlei manieren te spelen waarbij je gewoon in de ander z’n game kan joinen en er weer uit kan wanneer je maar wilt, zowel online als met een LAN verbinding.
  • World Connected Story:  De game zal beginnen met het hoofdpersonage bevroren in de toendra van Pandora waar jouw missie voor wraak begint. Jouw doel is het onthullen van de kwade bedoelingen van Hyperion Corp en het neerhalen van de CEO van Hyperion, Handsome Jack.
  • Nieuw Badass Gun Systeem: Het wapensysteem van Borderlands was al uitgebreid, maar dit wordt nog eens veel groter in Borderlands 2. De game zal letterlijk miljoenen diverse combinaties bevatten met allerlei stijlen en variaties aan wapens. Vuur, electriciteit en zuur zullen allemaal weer terug zijn samen met nog veel meer powers.
  • 87 Miljard van alles en nog wat: Als toevoeging op het nieuwe gun systeem is er ook een gigantische nieuwe lading aan schilden, granaten, artefacten, class mods en nog veel meer.
  • Gloednieuwe omgevingen op Pandora: Pandora heeft gloednieuwe gebieden gekregen die er levendiger uit zien dan ooit. Denk hierbij aan de toendra omgevingen, de gevaarlijke bosgebieden, de mysterieuze grotten en nog veel meer.
  • Brand new enemies:  De wapens, items en omgevingen zijn niet het enige wat nieuw is in Borderlands 2. Ook een gigantische lading aan nieuwe enemies zullen tot je beschikking zijn om af te slachten met als enkele voorbeelden gigantische Bullymongs, die goed te vergelijken zijn met gigantische gorilla’s, diverse Stalkers en het leger van Hyperion.
Naast al deze nieuwe info hebben we dus ook nog wat screenshots voor jullie, welke hieronder zijn te bekijken.