Pas op voor woedende nabestaanden in Skyrim

Met de release van Skyrim die steeds dichterbij komt hebben we weer een interessant nieuwtje voor jullie, welke weer getuigd van de diversiteit en diepgang van de nieuwste Elder Scrolls. Het lijkt er namelijk op dat we in Skyrim te maken gaan krijgen met boze nabestaanden.

Op de facebook pagina van EB Games Australia staat namelijk een foto van de Skyrim Collector’s Edition, met daarnaast een leuk feitje over Skyrim die als volgt luidt:

“AWESOME SKYRIM FACT #3: If you kill somebody, a family member might wish to take revenge.”

Het zal dus niet meer zo makkelijk zijn om gewoon je missies te voltooien en vrolijk door te lopen, overal waar je kijkt kan namelijk een boos familielid schuilen. Of deze feature erg uitgebreid zal zijn weten we niet, maar we zullen er in november achterkomen.

 1.    235 XP
  Poulske's avatar

  Tof idee, alleen de uitwerking nog.

 2.    522 XP
  axeldc's avatar

  Er zullen er vele zijn als het een gameplay van 300 uur is 😛

 3. Anoniem -   
  Gekko's avatar

  Als de Familie groot is en daar 1 iemand vermoord is de kans groot dat je hele Familie vor je neus staat???

  Als je iemand stiekem vermoord (van achteren) hoe weten de familie dat jij iemand vermoord hebt van de familie???

 4.    4528 XP
  ps3dennis's avatar

  Gelukkig speel je deze game niet in een groep van een aantal mensen, ander krijg je de hele tijd dat gezeur van vermoord hem!!! en een ander zit weer te zeuren dat je het weer niet moet doen BV:Dragon Age. Maar er zijn wel meer games met woedende nabestaanden.

 5.    1600 XP
  BloodlyKill's avatar

  Is dat geen infinit loop je killt 1 persoon fam lid van hem att je nadat je die hebt gekilt weer een fam lid van die att je

 6.    2517 XP
  Sixstar6's avatar

  Nog maals pasop

 7.    510 XP
  Seven's avatar

  Geweldig idee, maar zoals anderen al aangeven is de vraag hoe dit in praktijk wordt uitgevoerd. Hoe fanatiek zijn die familieleden?

 8.    844 XP
  thom430's avatar

  Voor alle mensen die twijfelen of dit ook in de praktijk werkt, Fallout New Vegas had dit ook, om de zoveel tijd kwam een klein groepje van 3 à 4 mensen je proberen te doden, dit is iets vergelijkbaars.