Tijdens het Call of Duty event dat zojuist is afgelopen heeft de CEO van Activision, Eric Hirshberg, bekend gemaakt dat Call of Duty: Elite 49,99 dollar per jaar zal kosten.

Voor deze prijs krijgen leden van Elite alle downloadbare content voor Modern Warfare 3 ‘gratis’ en eerder dan spelers die geen betalend lid zijn van Elite. Hirshberg wist ook nog te vertellen dat er iedere maand een nieuwe DLC voor Modern Warfare 3 zal zijn. Daardoor zullen de spelers het hele jaar door verzekerd zijn van nieuwe content. Zoals je al in een eerder bericht kon lezen, zal in de Hardened Edition een code zitten voor één jaar Call of Duty: Elite. De prijs voor een jaar Elite in Europa is nog niet bekend.

Hirshberg maakte ten slotte ook nog de vergelijking met de DLC-prijzen van Call of Duty: Black Ops. Deze vier map packs kosten samen 60 dollar. Met Elite zal je dus ‘maar’ 49,99 dollar moeten betalen voor iedere maand een DLC en dat een jaar lang. De DLC’s zullen bestaan uit nieuwe multiplayer maps, nieuwe maps voor de Spec Ops-modus en nieuwe modi voor beide speltypes.