Skyrim trailer nagemaakt in Team Fortress 2

Skyrim is één van de toppers die we aan het einde van het jaar kunnen verwachten. In deze grote RPG, waarmee we volgens ontwikkelaar Bethesda zo’n 300 uur mee zoet zijn, zit het vol met draken, beserkers en bedenkt al maar niet wat voor wezens we tegen kunnen komen.

Team Fortress 2 staat erom bekend dat er veel parodieën mee worden gemaakt, of geheel eigen fantasierijke creaties. Zo is er iemand zo gek geweest om flink wat uren in een Skyrim remake te stoppen, geheel gecreëerd in TF2. Sommige delen zijn natuurlijk met een korreltje zout genomen en het bevat ook de nodige dosis humor. Wij kunnen dit wel waarderen en verlangen ondertussen ook wel naar de volledige versie van Skyrim.

 1.    2517 XP
  Sixstar6's avatar

  De Source Code vertelden van hun terugkeer. De vangst, was slechts uitgesteld. Vanaf het moment dat Achievement_Idle geopend. Wanneer de gebruikers van de Boston Basher zouden hun eigen bloed te vergieten. Maar niemand zou geloven … geloven dat ze nog bestonden. En als de waarheid eindelijk aangebroken: drong IT KRATTEN!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Sixstar6: de fuck heb jij het over?

 3.    661 XP
  PSknul's avatar

  @Sixstar6: dang, soms kijk ik bij vids en moet ik gewoon reageren omdat sixstar weer eens zit te blskdgvbjlsdkgj 😀

 4.    51 XP
  Whardian's avatar

  Werkelijk geniaal!

 5.    4528 XP
  ps3dennis's avatar

  @Sixstar6: in vervolg maar een beter opletten wat je knipt en plakt 😉 ik begrijp er dit keer echt helemaal niks van 🙂

 6.    510 XP
  Seven's avatar

  300 uur Skyrim spelen! Hell yeah!