Er gaat geen dag voorbij zonder dat Battlefield 3 in het nieuws is geweest. Deze keer hebben we info over de lengte van de singleplayer. In een interview vertelde Patrick Liu, producer bij DICE, dat de singleplayer een zes- Γ  zevental uur zal duren.

Dit lijkt kort en dat is het ook. De Call of Duty-reeks staat ook bekend om het feit dat ze geen lange singleplayer hanteren, dus een grote verrassing is het niet dat Battlefield 3 ook een korte singleplayer zal hebben. Battlefield 3 heeft gelukkig nog een co-op mode waarin je samen met een vriend of met iemand totaal onbekend kunt spelen. De co-op mode staat volledig los van de singleplayer en dus ook van het verhaal, maar het verlengd wel de speelduur van de game.

Een derde modus die Battlefield 3 heeft, is de multiplayer mode. Van deze mode konden we al even proeven, in de vorm van een beta. De beta zorgde voor gemengde gevoelens, maar de meeste gamers zullen Battlefield 3 kopen voor de multiplayer, zo is het toch?

“…co-op is a whole campaign by itself. It is story driven but not the same story as the single player, but there is a lot of stuff that is related like the locations. The missions are made specifically for the co-op”

BedanktΒ om het te melden Β yaso0ow! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door voor deze link en misschien komt jouw nieuwtje op deze site!