We hadden het jullie beloofd, dus moesten we onze belofte wel nakomen. Vandaag kunnen we de andere multiplayer maps van Battlefield 3 onder de loep nemen. Alle informatie over de maps kan je zoals het vorige deel onder de screenshots zien.

CASPIAN BORDER

De Caspian Border-map is een bosrijk gebied en zorgt voor afwisseling tussen de grauwe, grijze maps. Op deze map zijn alle modi mogelijk en ook voertuigen zijn ter beschikking. Van deze map zagen we al eerder beelden verschijnen op het net.

SEINE CROSSING

Seine Crossing speelt zich af in het hartje van Parijs en de Seine zal midden in de map gelegen zijn. Er zullen grote banen zijn waar gevechten plaatsvinden, maar er zijn ook enkele kleine steegjes waardoor je ongezien kan rondlopen. De vele gebouwen in de map zullen een grote rol gaan spelen en ook in Seine Crossing kan je met voertuigen aan de slag.

NOSHAHR CANALS

In deze map hebben de makers een mix proberen maken tussen het landelijke, het stedelijke en het industriële. Het is uiteindelijk een industriële haven geworden met een bijzonder startpunt voor Rush. De aanvallers bij Rush starten op een boot en moeten door middel van amfibievoertuigen, boten en andere toestelen het land zien te bereiken. We zijn benieuwd wat het resultaat hiervan gaat zijn.

KHARG ISLAND

Kharg Island is de tweede map die boten in de map zal hebben. Het speelt zich af op een eiland, liggend in de Perzische Zee dat niet ver van de Israëlisch kust is gelegen. In de modi Rush begint het gevecht op de kustlijn van de map waarna je een veel bredere map te zien krijgt. Ook op deze map zijn alle modi beschikbaar.

GRAND BAZAAR

Naast Tehran Highway speelt Grand Bazaar zich ook af in teheran. Grand Bazaar is een klassieke gespiegelde map waardoor beide kampen gelijkwaardige paden, wegen en gebouwen hebben. Het is een close quarter combat map, dus de makers raden de shotgun aan.

Om het wachten ietswat dragelijker te maken hebben we alvast wat beelden van multiplayer maps voor jullie verzameld. We hebben wat nieuwe beelden van Grand Bazaar en Seine Crossing in petto. Geniet ervan en vanaf 27 oktober kun je zelf aan de slag gaan met Battlefield 3.

http://youtu.be/xIUQIsZox08
http://youtu.be/JqgmTa2tS34
Met dank aan moes voor het doorsturen van de links! Heb je ook een nieuwstip voor de PSX-Sense redactie? Stuur het dan door via deze link.