Iets wat we bij PSX-Sense ontzettend belangrijk vinden is innoveren en luisteren naar onze bezoekers. Gamesites hebben we genoeg in Nederland en mede daardoor is het meestal moeilijk om als website over games staande te blijven. Bij PSX-Sense geloven we er echter in dat wanneer je naar je bezoekers luistert het eigenlijk niet meer mis kan gaan. Vandaar dat we vandaag dan ook met trots willen aankondigingen, dat PSX-Sense versie 5 in ontwikkeling is.

Allereerst bedankt

Voordat we overgaan tot wat we gaan verbeteren in versie 5, willen we allereerst jullie bedanken, onze community. Het klinkt misschien cliche maar zonder jullie waren we nooit in staat geweest PSX-Sense te maken tot wat het nu is. Alle feedback die we van jullie krijgen om de website beter te maken is dan ook iets waar we ontzettend dankbaar voor zijn. En aangezien wij ook iets terug willen doen voor jullie, introduceren we PSX-Sense versie 5.

Wat houdt deze nieuwe versie precies in?

Deze gloednieuwe versie van PSX-Sense is geen versie die het uiterlijk van de site gaat veranderen. We zijn ontzettend trots op hoe onze site eruit ziet en de huidige opzet zal dan ook gewoon hetzelfde blijven. De vormgeving van PSX-Sense loopt immers jaren vooruit op wat sommige collega sites hebben. Maar hoe laat je een site als PSX-Sense nu echt opleven tot de volledige potentie die erin zit? Dat is een vraag die we onszelf meerdere keren gesteld hebben.

Het antwoord op deze vraag hebben we dan ook na veel overleggen gevonden, we moeten het community-systeem verbeteren. Maar hoe verbeter je iets wat eigenlijk op het moment al ontzettend goed werkt? Een lastige zal je denken, maar het is ons gelukt. We hebben het voor elkaar gekregen een opzet te maken die voor elke PSX-Sense bezoeker als een geschenk uit de hemel zal vallen.

Geheel nieuw community systeem

Wat deze nieuwe versie zo ontzettend speciaal maakt is het feit dat we geheel vanaf begin af aan begonnen zijn met het opnieuw maken van ons community systeem. Dit keer hebben we niet een community systeem gemaakt voor ‘een’ website, maar één voor PSX-Sense. Een systeem dat gemaakt is met alle kenmerken van de site en feedback van onze bezoekers in het achterhoofd. We zijn nu al een paar maanden bezig en we kunnen maar één ding concluderen, het werkt fantastisch.

http://cdn.psx-sense.nl/wp-content/themes/psx-sense/images/profiel/sackboy.png

We zijn onder andere bezig met een compleet nieuw notificatie systeem die je op elke pagina van PSX-Sense up-to-date moet houden over het wel-en-wee van je account. Denk hierbij aan privéberichten, profielberichten, leden die je toevoegen als vriend, reacties die je ontvangt op een artikel en ga zo maar door. Om daar nog een schepje bovenop te doen introduceren we ook nog eens compleet nieuwe gebruikersprofielen waarin je alle informatie over jezelf kunt. Al deze onderdelen zijn nieuw en kennen ook een totaal nieuw design.

Er is nog veel meer wat we gaan introduceren qua functionaliteit, maar dit houden we voor nu nog even voor onszelf. We zitten nog in een vrij vroege fase van ontwikkeling, maar de functies die op het moment uit worden gewerkt daar zijn we echt ontzettend enthousiast over.

Releasedatum van versie 5

Aangezien we nog vrij vroeg in de ontwikkeling zitten is het nog moeilijk een releasedatum te noemen. We doen deze aankondiging alleen ver van te voren omdat we nog meer feedback van jullie willen ontvangen. Je kan ervoor kiezen je feedback te mailen ([email protected]) of hieronder in een reactie te plaatsen. Ons streven voor het introduceren van versie 5 is op het moment december 2011.