Het spektakel is zo goed als begonnen en de eerste grote games belanden zo ondertussen in de winkelschappen, klaar om de consument uren speel plezier te bieden. Één game waar we met zijn allen nog vol smacht op mogen wachten, is toch wel The Elder Scrolls V: Skyrim. Dit vijfde deel in de Elder Scrolls serie zal weer bomvol avontuur zitten en zal de nodige fantasierijke wezens met zich meenemen.

Voor de mensen die gewoon geen genoeg kunnen krijgen van Skyrim gameplay, hebben we vandaag weer zo’n vijf minuten aan nieuwe beelden. De beelden krijgen commentaar van GameSpot en het ziet er allemaal weer formidabel uit. Zo zien we een magische spreuk waarmee de tegenstander in zijn geheel bevriesd, zien we een gevecht met draken die uiteindelijk ontleden, een geïncarneerde kip (weer kippen!) en het meest belangrijke van allemaal is toch wel dat schattige konijntje die je de vrijheid van het huppelen ontneemt.

Skyrim beloofd weer veel goeds en Bethesda kennende zullen we ons weer genoeg uren in deze game kunnen vertoeven. Skyrim is verkrijgbaar vanaf 11-11-11, oftewel op 11 november aanstaande.