Nog twee dagen en dan kunnen we eindelijk aan de slag met de shooter van EA: Battlefield 3. Naar 27/10 was nog nooit zoveel uitgekeken als nu en we moeten zeggen dat het ook logisch is. De afgelopen maanden hebben wij, PSX-Sense, je voorzien van het laatste nieuws rond Battlefield 3. Vandaag is het een van de laatste dagen dat Battlefield 3 veel in het nieuws gaat komen en voorzien wij een mooi afscheid en ook een mooi begin. Natuurlijk zal Battlefield 3 na de release nog in het nieuws komen, maar niet meer zoveel als afgelopen dagen, weken en maanden.

Multiplayer maps

Er zijn al heel wat beelden de revue gepasseerd, maar er duiken nog steeds nieuwe beelden op van Battlefield 3. Voor al diegene die te lui zijn om even op YouTube te surfen, volgen hier enkele nieuwe multiplayer beelden van de game.

http://youtu.be/nxfg2J1SLOE

Screenshots

Het moeten niet altijd bewegende beelden zijn om een mens gelukkig te maken. We kunnen ook genieten van prachtige screenshots bijvoorbeeld. Meestal duiken er beelden op die niet door EA verspreidt zijn, maar er zijn zo van die zeldzame momenten dat het wel gebeurd. Hieronder kan je daar een voorbeeld van vinden.

Een opvallende bug

Niet altijd is er rozengeur en maneschijn, zelfs niet in Battlefield 3. De game kampte met een aantal bugs in de beta, desalniettemin hebben we met volle teugen van de beta genoten. De PC-gamers onder ons hebben ook al kunnen proeven van de Capsain Border map. Deze map had niet zoveel bugs als de Operation Metro map, maar toch was er één bug die ons opviel. Je kan op die map niet alleen met helikopters of jets vliegen, maar ook met tanks. Check zeker de onderstaande beelden.

http://youtu.be/_H7VgbIbRhI

Walkthrough

Het is EA niet gelukt om beelden van de singleplayer van het net te houden. Wat je hieronder vindt, zijn beelden van twee singleplayer missies van Battlefield 3. Voor diegene die geen spoilers willen, een boodschap: niet kijken. Voor wie het graag wil zien: kijk zeker onderstaande video’s en op YouTube vind je zeker nog meer beelden.

http://youtu.be/JP5o04OXIIg

Met dank aan moes en maffo95 voor het melden van enkele filmpjes! Heb je ook een nieuwstip voor ons? Stuur het dan door via deze link.