Asssassin’s Creed: Revelations + Deel 1

Assassin’s Creed Revelations is het slotstuk van de bekroonde Ezio trilogie. De legendarische meester Assassin Ezio treedt in de voetsporen van zijn mentor Altaïr en gaat op een reis vol ontdekkingen en openbaringen. Maar het is een levensgevaarlijke reis. Een reis die Ezio naar Constantinopel brengt, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren.

Ezio’s pelgrimstocht verandert in een race tegen de klok en betekent zijn laatste strijd tegen de Tempeliers. Revelations bevat ook de terugkeer van de bekroonde multiplayer modus, welke verfijnder en nog uitgebreider wordt, zodat spelers hun sluipmoord vaardigheden kunnen testen tegenover anderen over de hele wereld.

Prijs: €28,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Battlefield 3

In Battlefield 3 neem je de rol aan van een elite-marinier. Zodra je in de game stapt, kun je levensgevaarlijke singleplayer-missies uitvoeren of het opnemen tegen andere gamers in multiplayer-actie in steden over de hele wereld. De baanbrekende technologie van Frostbite 2 maakt van Battlefield 3 een first-person shooter van ongekend hoog niveau.

Battlefield 3 laat de concurrentie ver achter zich door de mogelijkheden van Frostbite™ 2, de krachtige, nieuwe game-engine van DICE. De geavanceerde technologie van deze engine vormt de basis van Battlefield 3 en levert sublieme grafische kwaliteit, een intense beleving van uitgebreide omgevingen, gigantische verwoestingen, dynamische audio en superrealistische personages.

Kogels vliegen om je oren, muren storten in en je moet constant dekking zoeken voor verwoestende explosies. De oorlogservaring is ongekend intens en interactief. In Battlefield 3 neem je de rol aan van een elite-marinier. Zodra je in de game stapt, moet je levensgevaarlijke missies uitvoeren op locaties over de hele wereld, zoals Parijs, Teheran en New York.

Prijs: €28,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Resistance 3

De oorlog met de Chimera bereikt een hoogtepunt in het laatste deel van de succesvolle PlayStation 3-serie. Kruip in de huid van Joseph Capelli en maak een heldhaftige reis dwars door de Verenigde Staten. Onderweg kom je de laatste resten van de menselijke beschaving tegen die overbleef na de brute invasie van de Chimera in Resistance 2.

Stort je in een heftig coöp speltype met verschillende klassen en uitgebreide competitieve multiplayerspeltypen die zich op talloze locaties wereldwijd afspelen, waaronder de Republiek Tsjaad in Afrika. Zet een arsenaal aan verwoestende nieuwe en bekende wapens in, zoals de Bullseye en de Marksman.

Prijs: €29,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Pinqu
iDEAL: Ja