Robert Bowling geeft reactie op diverse Modern Warfare 3 klachten

Alhoewel Modern Warfare 3 nog steeds gespeeld wordt door talloze gamers zijn deze niet allemaal even tevreden over de game. Zo is er flink wat kritiek gekomen op het zogenaamde ‘panic knifing’ en de extreme conditioning perk.

Robert Bowling heeft een reactie gegeven op deze kritiek via Twitter, waarin hij aangaf het niet eens te zijn met de kritiek. Over het panic knifen zei Bowling het volgende:

“The lesson here is 1) Get a headshot at that range. – or – 2) Don’t get so close to your enemy. Of course you’ll get stabbed if you run into someone. Thats the risk of not taking your time and not checking your corners.”

Het panic knifen zal dus niet veranderen en hetzelfde gaat op voor de extreme conditioning perk. Men wilde namelijk dat deze perk weer hetzelfde werd als Marathon in Modern Warfare 2, maar daarover had Bowling het volgende te melden:

“No. We purposely used Extreme Conditioning rather than Marathon. As for any other sort of tweaks, nothing planned. Extreme Conditioning is fine as is, in my opinion.”

Duidelijke taal dus, Bowling vindt de game momenteel prima en dit soort klachten zijn voor hem onzin.

Call of Duty: Modern Warfare Collection opgedoken voor de PS4
Gepubliceerd op 18 Mei, 2014 om 17:00
Modern Warfare 3 voorzien van een ‘zeer bescheiden’ update
Gepubliceerd op 26 Apr, 2013 om 08:08
Nieuwe game modi voor Modern Warfare 3 lanceren vandaag
Gepubliceerd op 2 Okt, 2012 om 15:22
Dit weekend Double Weapon XP voor Call of Duty: Modern Warfare 3
Gepubliceerd op 13 Sep, 2012 om 14:47
  1.    559 XP
    Dutch-StYloZz's avatar

    Ik ga nu een mail sturen na Activision en Infinity Ward dat ik mijn geld voor CoD Elite terug wil. Het is gewoon fucking oneerlijk dat de Premium elite members op die KK Xdoos de DLC eerder krijgen als de Premium elite members op de PS3. Rot toch op man KK CoD.

  2. Anoniem -   
    217.123.29..xxx's avatar

    @Dutch-StYloZz: Idd, ik verkoop het liefst al mn cod games (op Black ops na, treyarch kan tenminste wat) en koop BF3.

  3.    1488 XP
    lilrobbie22's avatar

    @Dutch-StYloZz: daar ben ik het helemaal met je eens maar waarom zou je ook eigenlijk elite willen hebben :S

  4. Anoniem -   
    trololol's avatar

    Tjah panic knifen is ook niet de schuld van het spel de speler knifed niet het spel 😛 eff offtopic battlefield 3 is kk saai en sloom met zn tactitsche campers!!

  5. Anoniem -   
    145.18.245..xxx's avatar

    Heb altijd met plezier CoD gespeeld, maar op de één of andere manier vind ik MW3 tegenvallen/niet lekker spelen…..
    Ben blij dat ik geen Elite gekocht heb. Aantal vrienden wel en die balen verschrikkelijk.
    Heb wat later BF3 aangeschaft en sindsdien geen MW3 meer gespeeld….
    Hoop dat de volgende weer een topper wordt!!

  6.    2517 XP
    Sixstar6's avatar

    Ik heb mw3 uitgespeeld en terug gebracht!!!” en wat kut game was dat moet ik zegen over de mulitplayer

  7. Anoniem -   
    Cosdsux's avatar

    @trololol:

    Lol, faler

  8.    908 XP
    CrazyFunkyStyle's avatar

    Dat die vieze nicht maar onder een bus komt met z’n klote spel. Maar extreme conditioning mogen ze zo laten.

  9. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    @Cosdsux: cough cough fanboy cough cough

  10. Anoniem -   
    trololol's avatar

    Tjuu codhaters zijn egt communisten man -_- duke nukem forever is nog beter dan bf3

  11.    1377 XP
    xFatalz's avatar

    Marathon was veel beter en fijner !!!

  12.    908 XP
    CrazyFunkyStyle's avatar

    Hier nog een mooie reactie op twitter..

    Robert bowlingbal: “The lesson here is 1) Get a headshot at that range. – or – 2) Don’t get so close to your enemy. Of course you’ll get stabbed if you run into someone. Thats the risk of not taking your time and not checking your corners.”

    gast op twitter: Oh, I’m sorry, I can’t see through walls so I don’t know I’m going to run into someone on a corner. Do you even play this game?

  13.    58 XP
    Real Madridd's avatar

    robert bowling mag dood neervallen

  14.    1982 XP
    De Zak Aardappelen's avatar

    Die gast zal nooit met de gekregen kritiek meestemmen. Ze zouden beter bij CoD de BF3 Knife moeten doen. 2 op het lichaam zelf van voren, en 1 van achteren ( als je hem vastpakt en dan de knife in zn borst steekt, en ook als iemand ligt hem vastpakken en maar 1 keer knifen ). Ziet er veel mooier en echter uit en het voorkomt dat klote geknife. Ik hoop dat Treyarch van zulke dingen leert en ik heb er vertrouwen in dat BO 2 goed gaat worden net zoals BO 😀 Treyarch +1 IW -1

  15. Anoniem -   
    Barça's avatar

    En @Real Madridd ook!

  16.    908 XP
    CrazyFunkyStyle's avatar

    @Dutch-StYloZz: Ik zou het spel in tweeën breken 😉

  17.    2624 XP
    saidddd93's avatar

    @Dutch-StYloZz:

    je krijgt geen ene shit mail terug heb dat allang gedaan en bij servicedesk krijg je i’m sorry i’m sorry we don’t have a date and sales are final xD
    kging uitschelden en ze hadden me elite gebant zucht

  18.    5256 XP
    PattyS3's avatar

    @De Zak Aardappelen: Ja dat zou vet zijn! 😛 Maar dan wel wat sneller als in BF3, want in BF3 duurt knifen de ene keer best lang en de andere keer heel kort.

    Dus gewoon als je dan zou knifen dat je zo’n vette move maakt binnen één à twee seconde. 😛

  19.    1982 XP
    De Zak Aardappelen's avatar

    @PattyS3: Dat ken zeker Pattyboy 😛

  20.    117 XP
    Vincent's avatar

    Call of Downie kan de pot op, rommel

  21. Anoniem -   
    217.121.195..xxx's avatar

    topgame!

  22. Anoniem -   
    145.53.229.xxx's avatar

    jongens, kap met janken, waarom koop je die game uberhaupt?!

  23.    636 XP
    klapper's avatar

    cod 4 en mw2 waren leuk
    cod 5 en black ops waren super
    en mw3 zuigt.
    heb die elite ook gekocht 110 euro kwijt en hebt een week gespeeld wat een geldverspilling.
    dus maar BF3 gekocht en ook al heeft dat spel wat problemen het speelt gewoon lekker weg en dat kan ik van mw3 niet zeggen.
    maar goed ieder zn ding als je graag mw3 speelt veel plezier ermee, en anders koop battlefield 3 :p

  24.    847 XP
    Thijs's avatar

    @trololol: Antwoord eens eerlijk, heb je ooit BF gespeeld? Daarmee bedoel ik niet 5 minuutjes bij een vriend.

  25. Anoniem -   
    62.194.156..xxx's avatar

    Ik heb eergister MODERN WARFARE 3 VERKOCHT OM DAT IK ME KAPOT STRES AAN HET SPEL IK BEN NA 5 COD SERIES OVER GESTAPD NAAR BATTLEFIELD 3 EN VIND HET KAPOOOOOOOT VETTTT !!!!

  26.    2117 XP
    mausi-gangsta's avatar

    No Last Stand! Trololololololllolololololololllllolololol
    I Am Th Bowling Trollllllllolololollololololololololololol

  27. Anoniem -   
    jiggy's avatar

    Killzone is bruut drukt zo die ogen in of iets dergelijks

  28.    1803 XP
    klupido's avatar

    Call of doetnie ! Kanker robert bowling heb echt een verschrikkelijke hekel aan die vent! Ik wil hem een keer tegen komen ! Allemaal stoer achter z’n kanker twitter als ie echt achter zijn opmerkingen stond had ie wel een filmpje gemaakt maar nee dat doet ie alleen als meneer weer geld kan verdienen kanker djhonny !

  29. Anoniem -   
    85.158.137..xxx's avatar

    Spel is inderdaad uit ballans. Akimbo wapens zijn zwaar overpowered. Sniper is gewoon te makkelijk waardoor elke schijtnoob het gebruikt. Maps zijn allemaal het zelfde. Allemaal shortpace.

    De game is nu bijna 4 maanden uit en nog steeds geen clan challenges. Elite members voor ps3 mogen ook gewoon doodleuk een maand wachten.

    Voice chat werkt nog steeds niet lekker. Host connection failures. Host connection lost. Elke potje weer lagg.

    Nee IW faalt zo verschrikkelijk hard met MW3. Je kan zien dat de goede mensen van MW2 weg gegaan zijn.
    Hopen dat Blops 2 beter wordt. Blops ook kapot gespeelt met plezier dus zal ongetwijfeld wel goed komen.

    Tot die tijd blijf ik MW3 wel spelen. Heb immers niet voor niets teveel geld neer gelegt voor Elite waardoor ik nog recht hebt op de beloofde dlc. lol

  30.    84 XP
    stoeipoes_4's avatar

    Waarom is er altijd gezeik over mw3 ? Mensen verwachten tegenwoordig teveel van games, als je hele hoge verwachtingen hebt wordt de game uiteindelijk minder dan je verwacht.
    Dus wees blij met mw3 zoals ie is want volgens mij spelen heel veel mensen mw3

  31.    117 XP
    CasperH's avatar

    Wauw, wat is iedereen hier stoer dat ze met kanker schelden zeg

  32. Anoniem -   
    85.158.139..xxx's avatar

    @stoeipoes_4: Duidelijke een opmerking van iemand die het dus echt niet begrijpt.

  33. Anoniem -   
    86.91.64..xxx's avatar

    Die kut deathstreaka moeten egt weg. Netzo als die Fmg Akimbo en die shotguns range/Damage perkje. Als ze dit weg zouden halen zou het spel zoveel beter maken. Hopen dat snel BO2 uitkomt 😛

  34. Anoniem -   
    217.121.180..xxx's avatar

    Grappig hoe Bowling probeert het goed te praten, dan hoeven zijn collega’s namelijk de game niet te fiksen. Net als dat ‘nieuwe systeem om cheaters aan te pakken’, dat wordt alleen gemaakt zodat ze hun eigen bugs niet hoeven te patchen.

  35.    908 XP
    CrazyFunkyStyle's avatar

    @stoeipoes_4: Volgens mij leef jij onder een steen hé? of is MW3 je eerste game? want mw3 is echt wel slecht. Kijk naar de vooruitgang van BF3, dan kun je niet praten over dat wij te veel verwachten

  36.    84 XP
    stoeipoes_4's avatar

    @CrazyFunkyStyle: nee , ik verwachtte er niet heel veel van en ik vind dat er niet heelveel veranderd is vergeleken met mw2 maar toch is mw3 niet slecht .
    Bf3 ziet er beter uit maar de gameplay is heel anders. Alle spellen zijn anders

  37.    908 XP
    CrazyFunkyStyle's avatar

    @stoeipoes_4: Infinity is MW helemaal aan het uitmelken. Zij hebben haast niks veranderd aan het spel. Er zijn franchisen die alleen maar beter worden, maar dat is niet het geval bij MW. En ik zeg niet dat MW3 slecht is, maar hij is wel slechter dan waar we op gehoopt hadden. Na COD4 zijn ze bergafwaarts gegaan!

  38.    116 XP
    jans's avatar

    de mw3 fans die bf3 sloom en saai vinden !
    jullie moeten ook niet rush spelen dat is teamplay en campen hoort erbij.
    maar bf3 teamdeath match lijkt het meest op mw3 .

  39.    1803 XP
    klupido's avatar

    @jans: Ik speel altijd rush en heb nooit last van campers alleen maar last vandie kk claymores overpowerde rotzooi !

  40. Anoniem -   
    86.91.64..xxx's avatar

    @klupido:
    Moet je stalker pro gebruiken trip je het gaan ze zoveel seconde later af 😉

  41.    615 XP
    thibaut peeters's avatar

    wat een domme aap die bowling! spelers zeggen dat ze niet tevreden zijn met bepaalde aspecten en i.p.v. daar aan te werken gaat hij koppig doen en zeggen dat het goed is ….

  42. Anoniem -   
    83.117.115.xxx's avatar

    gezeur over panic knifen. niet iedereen knift in een panic …

  43.    1803 XP
    klupido's avatar

    @86.91.64..xxx:

    thanks voske !

  44. Anoniem -   
    84.28.88.xxx's avatar

    wat een aanstellers zeg.. volgens mij zijn jullie gewoon kk-noebs LoL wat maakt het uit dat je de map een maand later krijgt? is toch altijd al zo geweest? Als je geen elite koopt en de packs los ben je ook nog duurder uit en je maakt nooit kans om iets te winnen zoals een ipad, audio-installatie, gaming headsets enz enz…
    MW3 is beter dan elke cod, vooral dan Black ops want die was helemaal bagger en fake.. mw2 was te overpowered
    dit is precies goed, alleen veel mensen met slecht internet/router dus slechte hosts,
    BF3 is een andere game en kan je in principe niet vergelijken met cod maar is idd LAME..
    en mensen met 2 – 30 of 0 – 43, STOP asjeblieft met COD en ga little big planet spelen