Red Faction: Armageddon

Deze third-person shooter speelt een halve eeuw nadat het Red Faction-verzet Mars heeft bevrijd. De rode planeet is wederom een slagveld en kolonisten vechten om te overleven in mijnen, nadat het oppervlak onbewoonbaar is gemaakt. Darius Mason, kleinzoon van de hoofdrolspeler uit Red Faction: Guerrilla, bevrijdt per ongeluk een groot kwaad op de planeet. Alleen Darius en de mensen van Red Faction kunnen de mensheid redden.

Net als in het vorige deel speelt vernietiging een hoofdrol. Spelers kunnen met hun wapens complete gebouwen laten instorten. Ditmaal moet vernietiging de spotlight echter delen met bouwen. Met Geo-Mod 2.0 kunnen vernietigde constructies weer in elkaar gezet worden. Wanneer je beschutting moet zoeken van vijandelijk vuur is het nu mogelijk om je dekking weer op te bouwen.

Met de Magnet Gun worden twee objecten naar elkaar toe getrokken. Schiet met dit wapen bijvoorbeeld eerst op een vijand, dan op een gebouw en de muur wordt losgerukt van het gebouw en knalt op hoge snelheid tegen je tegenstander aan.

Prijs: €10,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

The Fight: Lights Out (PS Move)

Stap in de ring en leg je tegenstander neer met een linkse uppercut. Dat verwacht hij natuurlijk nooit! In ‘The Fight: Lights Out’ bepaal jij hoe er gevochten moet worden. De speciale Playstation Move-besturing maakt het mogelijk om jouw bewegingen in de game te plaatsen. Hierdoor ben jij de persoon die de uppercuts en kaakstoten uit moet delen!

In ‘The Fight: Lights Out’ wordt niet gevochten met regels. Je infiltreert de duistere en brute wereld van het ondergrondse vechten. Geen handschoenen, maar gewoon met je blote knokkels. Spelers moeten zichzelf bewijzen en het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtersbazen!

Dankzij de Playstation Move- en Playstation Eye-technologie worden de bewegingen van de spelers direct in de game overgenomen. Een stoot met je linker vuist betekent in de game ook een stoot met je linker. Elk slag en uppercut wordt herkend. Het is jouw doel om de top van de ondergrondse vechtwereld te bereiken. Hiervoor zal er ook getraind moeten worden, want met die kleine spierballen red je het nooit. Macho!

Prijs: €10,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River is een schietspel dat veel waarde echt aan een realistische benadering van de oorlog. Het herladen van wapens en de terugslag zijn rechtstreeks meegenomen in het ontwerp van de schietgame.

Ergens in een nabije toekomst vindt er een oorlog plaats. De reden voor de oorlog zit ‘m in het feit dat meerdere landen claimen recht te hebben op een bepaald stuk land. Deze onderwerpen passeren de revue wanneer het verhaal van de game doorlopen wordt of er online gespeeld wordt met of tegen andere gamers.

Operation Flashpoint: Red River neemt jou mee naar het gebied tussen Afghanistan en China. Tajikistan vormt de bakermat voor een nieuwe strijd tussen de PLA, terroristen en de Amerikaanse marine. Het gaat er niet om dat je de grootste wapens hebt, maar de manier waarop je die wapens inzet is doorslaggevend!

Ongeacht welke partij je bent, heb je de vrijheid een bepaalde rol in je team te nemen. Zo kan je specialist zijn in bommen en granaten, maar ook als scout of afstandsschutter actief zijn. Verdiende ervaringspunten kunnen gebruikt worden om wapens uit te breiden of de vaardigheden van je team te verrijken. Zo kan je mortieraanvallen oproepen of Howitzers knallen, en zorgen AH-1Z helikopters en A-10 Ground Attack Aircraft voor luchtondersteuning.

Prijs: €10,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja