Zoals je ziet hebben we vandaag onze frontpage gevuld met al onze PS Vita reviews, inclusief een nieuwe van Modnation Racers: Road Trip. Komende dagen komen er nog meer reviews, waaronder van Unit 13, WipEout 2048, Marvel vs Capcom 3, Reality Fighters etc. De PS Vita gekte is dan ook los gebarsten en we zijn nog maar iets minder dan 10 dagen verwijderd van de release. 22 februari is het dan eindelijk zover, dan liggen de handhelds in de winkels en kan iedereen eindelijk ontdekken hoe vet de PS Vita nu eigenlijk is.

Op PSX-Sense speelt de PS Vita ook een belangrijke rol, net als dat de PS3 dit doet. We bieden coverage voor alle PlayStation-producten en daar valt de PS Vita natuurlijk ook onder. Zoals je ziet hebben we al ontzettend veel reviews online staan van de PS Vita, meer dan andere sites zelfs.

Ook hebben we een gigantische review van het apparaat zelf, onze grote PS Vita review moet je dus absoluut even lezen. Verder blijven we het apparaat natuurlijk ondersteunen en hebben we veel leuke artikelen gepland.

PSX-Sense is dus de bron als het op PS Vita informatie en nieuws aankomt, vergeet verder ook zeker niet een kijkje te nemen in onze PS Vita forums.