Gamesbladen hebben het moeilijk en staat eigenlijk op het rand van de afgrond, ze moeten dus wel iets doen om onder de aandacht te komen. Chief hun april cover doet vermoeden dat je heel wat nieuwe informatie te zien krijgt van GTA V, maar niets is minder waar. Op de cover staat onder andere dat de Los Santos kaart in beeld wordt gebracht, wat helemaal niet zo is. De eerste beelden zijn ook al eeuwenoud en afkomstig uit de trailer en het mysterie wordt allesbehalve ontrafeld.

Helaas pindakaas dus, Chief heeft de coverage in de broekzak maar wij hebben helaas geen nieuwe informatie verkregen. Dat wordt dus weer mooi wachten.

Samen met de lente is er ook een nieuwe Chief in het land! En wat voor een! Chief 056 bevat ’s werelds allereerste coverstory over de ultieme topgame Grand Theft Auto V. Onze meest ervaren gamejournalist ging op onderzoek en schreef op basis van alle mogelijke aanwijzingen en verdoken informatie de ultieme vooruitblik op wat waarschijnlijk de belangrijkste release van 2013 zal worden.