Het laatste deel in de Call of Duty reeks, Modern Warfare 3, heeft met behoorlijk wat kritiek te maken gehad vanuit de gaming community. Alhoewel de game massaal is gekocht en nog steeds volop wordt gespeeld, is het merendeel helemaal niet tevreden met de game.

Zo zijn veel gamers van mening dat de game bijna precies hetzelfde is als Modern Warfare 2, dat er totaal geen vernieuwing is en dat de betaalde DLC’s voor de game helemaal nergens op slaan. Om die redenen en meer willen een bepaalde groep gamers een ‘Call of Duty Modern Warfare 3 Blackout Day’ organiseren.

Wat zij van ons vragen is om op 20 april je Call of Duty game de hele dag in de kast te laten liggen. Hiermee hebben ze als doel de ontwikkelaars van de game wakker te schudden in de hoop dat ze eindelijk eens aan de slag gaan met de game en een heel lijstje aan bugs gaan fixen. De lijst ziet er als volgt uit:

– Lag Compensation
– Matchmaking options which include the ability to enable, disable local search and base search off the party leader when playing with friends.
– Changes to the broken [sic] spawn system
– Full-featured theater mode including volume controls in options
– Tac insert removed from kill confirmed
– More hardcore game modes
– Better Elite playlist options
– Objective stats on in-game scoreboards
– Akimbo machine pistol nerf
– Removal of any assault killstreaks from the support package
– Removal of deathstreaks
– Fix LAN settings for competitive events

Doe jij mee aan deze actie? Of ben je tevreden met Call of Duty zoals het is? Deel je mening!