http://playsense.nl/images/file/img_4f84322c11067.jpg

Wanneer ik weer nieuws zie over ‘PlayStation Home’ volgt er bij mij meestal een diepe zucht. Zelf snap ik niet waarom Sony nog niet de stekker eruit heeft gehaald bij de service, of desnoods een andere richting is opgegaan. PlayStation Home had iets heel moois kunnen zijn, maar niet in de huidige vorm van wat het nu is. Als Sony er bijvoorbeeld een grote Arcade-hal van had gemaakt waar je gewoon allemaal gratis mini-games kon spelen, dan had het nog potentie gehad.

De focus ligt alleen nog altijd teveel op het hele ‘second life’ gebeuren en dat bewijst de nieuwe nachtclub maar weer al te goed. Deze virtuele VIP nachtclub is enkel beschikbaar voor PlayStation Plus leden en collectors van PlayStation Home exclusives. In de nachtclub vind je dan weer allemaal ‘premium content’ die je nergens anders kunt krijgen. Alle x7 members krijgen eerder toegang tot de content voordat andere mensen dit krijgen.

In deze nachtclub kun je ook met elkaar flirten, dit is een minigame door elkaar te versieren en je kunt zo King of Queen worden van de nachtclub. Wie dit in hemelsnaam heeft verzonnen is mij een raadsel, het moet dan ook maar net je ding zijn.

Onderstaande trailer laat zien wat je zoal kunt verwachten van deze nieuwe nachtclub.