Op 16 april 2012 is er weer PlayStation Network onderhoud. Tijdens deze werkzaamheden zullen enkele service slecht tot niet bereikbaar zijn. Het onderhoud vind plaats vanaf maandag 16 april 15:00 tot en met dinsdag 17 april 04:00. Dit maakte Sony vandaag bekend via het officiele PlayStation Forum.

Gebruikers die deze maand (april) al in hebben gelogd kunnen tijdens het onderhoud gewoon online. Het PlayStation Network gaat enkel offline voor mensen die niet recentelijk hebben ingelogd.

Gedurend bovenstaande onderhoud zullen alle Network services (Store, Account management, Registratie, aankopen doen op consoles of sonyentertainmentnetwork.com) onbeschikbaar zijn voor alle consumenten. Gebruikers die proberen toegang te krijgen tot deze diensten tijdens het onderhoud de site onderhouds notificatie te zien krijgen.

Consumenten die succesvol zijn ingelogd sinds het begin van april zullen gewoon in moeten kunnen loggen tijdens het onderhoud. Consumenten die niet recentelijk hebben ingelogd op een console of toestel en proberen in te loggen tijdens het onderhoud zullen geen toegang kunnen krijgen en een onderhoudsnotificatie te zien krijgen.

Onze excuses voor het ongemak.