De afgelopen maanden liep het vol van geruchten op het internet over een mogelijke God of War IV en vandaag is hij dan eindelijk aangekondigd. Alhoewel, het eigenlijk niet echt een God of War IV, het is namelijk een soort proloog van Kratos’s grote verhaal. Veel info is er nog niet over bekend want de trailer werd eigenlijk geleaked door Amazon. Zij hebben namelijk reeds een productfiche online gezet met hierop de boxart, trailer en onderstaande korte synopsis.

We wachten dus eigenlijk nog een klein beetje op de officiële aankondiging maar deze zal hoe dan ook vandaag gebeuren.

Join Kratos as he seeks freedom, redemption, and the clarity to avenge his family in the most ambitious God of War adventure in the series so far.

Update 1
Zonet is via de Amerikaanse PlayStation Blog bekend gemaakt dat op 30 april om 8AM Pacific Time de allereerste live gameplay beelden zullen verschijnen op hun Facebook-pagina. Als je hier door klikt kom je terecht op de facebook-pagina van God of War: Ascension.

Update 2
Het Amerikaanse PlayStation Magazine heeft zonet bekend gemaakt dat de game al een mogelijke release datum heeft, namelijk december 2013.