Gisteren hadden we nog een interessant artikel voor je over Metal Gear Rising: Revengeance. In dat artikel hadden we een korte teaser trailer voor je met een datum van 30 april. Op deze datum wordt een nieuwe complete trailer vrijgegeven van Metal Gear Rising: Revengeance.

Metal Gear Rising: Revengeance zou aanvankelijk alleen verschijnen op de PS3 en Xbox 360, maar het ziet er naar uit dat de game zou kunnen verschijnen op de PS Vita. Op een pagina van de AT&T’s Developer Summit, die eerder dit jaar werd gehouden, staan partners weergeven waar Sony mee samenwerkt. Hier staan een heleboel PS Vita-games, maar opmerkelijk genoeg staat er ook Metal Gear Rising: Revengeance.

Maar we zien ook FIFA 12, wat dan weer geen PS Vita-game is. Op de PS Vita heet het zoals je wellicht al weet namelijk FIFA Football. Of MGR: Revengeance daadwerkelijk naar de PS Vita komt, dat kunnen we helaas niet zeggen.

UPDATE: Een werknemer van het officiële PlayStation Blog heeft laten weten dat er helaas geen PS Vita-versie van Metal Gear Rising: Revengeance komt.

That supposed leaked press conf info is 100% fabricated