Skate 3

Skate 3 is het nieuwste spel in EA’s open wereld skateboarding serie. Open wereld houdt in dat je alle delen van het spel bezoekt zonder laadschermen en -tijden. Je hebt de beschikking over een hele stad om doorheen te rennen en te skaten, terwijl je opdrachten uitvoert in het voordeel van de skater subcultuur.

Skate is een skateboardsimulatie met een innovatief besturingsysteem dat men ‘Flickit’ noemt. Met behulp van de twee analoge tricks moet jij je tricks uitvoeren. Bovendien zijn grinds en tricks afhankelijk van snelheid, hellingshoek en ondergrond, waardoor elke trick uniek is. Je creëert in Skate dan ook een unieke eigen skatestijl.

Er wordt in de game gebruik gemaakt van een zogenaamde skatecamera, waarmee je de vetste tricks kunt terugkijken. Bovendien kun je deze filmpjes opslaan en online tonen aan andere Skate-spelers over de hele wereld. Met behulp van een eenvoudig editprogramma kun je je filmpjes knippen en voorzien van muziek.

Prijs: €15,50
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

RAGE Anarchy Edition

RAGE is een revolutionaire first-person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst. Een immense asteroïde heeft de aarde tot een puinhoop herleid. In deze woestenij ontdek je een nieuw soort samenleving die zichzelf probeert op te bouwen en te beschermen tegen criminele bendes, mutanten en de Authority – een onderdrukkend regeringsregime dat vooral een grote interesse in jou lijkt te hebben. Met zijn intense first-person shooter actie, halsbrekende voertuiggevechten, een enorme wereld om te verkennen en verbazingwekkende graphics belooft RAGE je een bijzondere ervaring af te leveren.

In het vooruitzicht van een wereldwijde extinctie door een enorme asteroïde, die op de aarde afstevent, hebben de wereldleiders de onmogelijke taak om de overleving van het menselijke ras te verzekeren. Met maar weinig alternatieven voorhanden, wordt er gekozen om levensondersteunende ‘pods’ te vullen met zorgvuldig uitgekozen personen en deze diep onder het aardoppervlak te begraven. Jij bent één van de leden van deze moderne ‘ark’ en word abrupt in de wereld van RAGE gesmeten, nadat je alleen uit je pod ontwaakt. Het is nu aan jou om te overleven in een wereld gevuld met diegenen die je liever dood zien.

Prijs: €17,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Mass Effect 3

Mass Effect is nooit een kleinschalige bedoeling geweest. De eerste game werd meteen als onderdeel van een trilogie aangekondigd en met Mass Effect 3 wordt de saga van Commander Shepard op spectaculaire wijze afgesloten! Mass Effect 3 biedt een geweldig gevoel van exploratie, intense gevechten en een diep en niet-lineair verhaal dat beïnvloed door jouw acties. Daarbij zijn er wederom talloze opties voor het aanpassen van je armor, wapens en uiterlijk!

Het verhaal in Mass Effect 3 wordt weer wat luchtiger na het zware tweede deel. Joker [de ruimtepiloot ingesproken door acteur Seth Green] zorgt samen met boordcomputer EDI voor de nodige humoristische momenten. Daarnaast krijg je de epische conclusie voorgeschoteld waar je al jaren op wacht. Een oud ras, bekend als de Reapers, plannen een totale invasie van ons sterrenstelsel. Ze zijn niet van plan ook maar iets heel te laten.

De aarde is al ingenomen en het sterrenstelsel dreigt compleet verwoest te worden. Natuurlijk ben jij, Commander Shepard, de enige die geschikt is om dit tuig een halt toe te riepen. Jij bereidt de tegenaanval voor, bepaalt welke planeten van de verwoesting gered moeten worden en met welke rassen een verbond moet worden aangegaan. Het is jouw taak af te rekenen met de Reapers!

Prijs: €29,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja