Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River is een schietspel dat veel waarde echt aan een realistische benadering van de oorlog. Het herladen van wapens en de terugslag zijn rechtstreeks meegenomen in het ontwerp van de schietgame.

Ergens in een nabije toekomst vindt er een oorlog plaats. De reden voor de oorlog zit ‘m in het feit dat meerdere landen claimen recht te hebben op een bepaald stuk land. Deze onderwerpen passeren de revue wanneer het verhaal van de game doorlopen wordt of er online gespeeld wordt met of tegen andere gamers.

Operation Flashpoint: Red River neemt jou mee naar het gebied tussen Afghanistan en China. Tajikistan vormt de bakermat voor een nieuwe strijd tussen de PLA, terroristen en de Amerikaanse marine. Het gaat er niet om dat je de grootste wapens hebt, maar de manier waarop je die wapens inzet is doorslaggevend!

Prijs: €14,05
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Deus EX Human Revolution Augmented Edition

Deus Ex: Human Revolution – Augmented Edition is een nieuw deel in de veel geprezen shooter-rpg-reeks Deus Ex. Het verhaal speelt zich af in een tijd waarin atleten wetenschappelijk geavanceerde superwezens zijn geworden. Kan jij je menselijkheid behouden, terwijl je beschikt over de kracht van duizend goden?

Deus Ex: Human Revolution – Augmented Edition speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Je speelt Adam Jensen, een voormalig SWAT-agent die eigenhandig de defensie moet overzien van Amerika’s grootste biotechbedrijven. Het is Jensens taak om bedrijfsgeheimen te bewaken tot het moment dat soldaten de wetenschapper doden die jou aannam om hem te beschermen.

In Deus Ex: Human Revolution – Augmented Edition worden verschillende speelstijlen mogelijk gemaakt! Schiet op brute wijze vijanden neer of sluip om ze heen zonder te worden opgemerkt, hack systemen om informatie te verzamelen of gebruik je sociale vaardigheden om personages naar je wil te buigen. Er zijn altijd meerdere manieren om een situatie te benaderen, maar pas op want je keuzes hebben ook gevolgen voor de manier waarop het verhaal verloopt!

Prijs: €28,95
Verzendkosten: Gratis
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja

FIFA 12

FIFA 12 is de negentiende game in de populaire FIFA-serie. Ten opzichte van het vorige deel, heeft ontwikkelaar EA Sports een aantal zaken grondig aangepast en een aantal toevoegingen gedaan. Nieuw is bijvoorbeeld de Impact Engine, een techniek die ervoor zorgt dat fysieke confrontaties realistischer zijn. Spelers duwen en trekken in de strijd om de bal en kunnen zich sneller herstellen van lichte tackels. Dankzij deze engines zijn blessures bovendien realistischer.

Een andere vernieuwing is Pro Player Intelligence waardoor spelers inzicht hebben in de sterke en zwakke punten van zichzelf en hun teamgenoten. Spelers met een uitzonderlijk spelinzicht zien bijvoorbeeld als enige die ene kans voor een steekpass. Een speler als Kaká van Real Madrid zal eerder en sneller een loopkans zien voor een teamgenoot dan een speler met minder inzicht. Niet alleen houden teams bij een aanval rekening met hun eigen sterke punten, maar ook met de zwakke punten van de tegenstander.

Prijs: €28,98
Verzendkosten: Gratis
Link: MyCom
iDEAL: Ja

TIP: Killzone 3 Helghast Edition

Killzone 3: Helghast Edition is een must-have voor de echte fans. Killzone 3: Helghast Edition bevat een replica van een Helghast helm, Cloaking Helghast Marksman action figure, art book, Super Voucher (voor bonus content in de game) en een behind-the-scenes documentaire. Killzone is terug met een spectaculair nieuw deel waarbij de actie, dankzij de ondersteuning van 3D-beelden en Playstation Move-controller, letterlijk in het rond knalt! In Killzone 3: Helghast Edition vecht de mensheid tegen een overmacht aan vijanden, maar dankzij de hulp van dappere soldaten leven we nog altijd!

In Killzone 3: Helghast Edition betreed je de planeet Helghan, de thuisplaneet van de Helghast. De oorlog is naar hun planeet verplaatst om eens en voor altijd een einde te maken aan de onderdrukking van de mensheid! Naast het uitgebreide verhaal beschikt Killzone 3: Helghast Edition ook over een mogelijkheid om online met en tegen andere gamers te spelen. Er valt te kiezen uit een breed scala aan competitieve spelmodi waarbij er in je eentje of als onderdeel van een team kan worden geknald!

Prijs: €27,99
Verzendkosten: €6,75
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja