PSX-Sense - PS3, PS4 en PS Vita Community
Reviewcijfers van Ghost Recon: Future Soldier stellen teleur

Reviewcijfers van Ghost Recon: Future Soldier stellen teleur

Door op mei 23, 2012 om 10:11 - 628 keer bekeken

Reviewcijfers van Ghost Recon: Future Soldier stellen teleur ps3 nieuws

Waar we toch wel verwacht hadden dat Ghost Recon: Future Soldier een game zou zijn met enorm hoge cijfers, valt dit toch een beetje tegen. De game scoort gemiddeld een 7.5 wat natuurlijk op zich niet zo’n gek cijfer is, maar we hadden meer verwacht van Ghost Recon. De multiplayer zou niet echt vernieuwend zijn en het verhaal saai.

Marc de Bruin is op het moment nog bezig met de review voor PSX-Sense, die hopen we uiteraard deze week nog online te krijgen. Ghost Recon: Future Soldier ligt tevens vanaf vandaag in de winkels.

  • Destructoid 9/10
  • IGN 8.5/10
  • Eurogamer 8/10
  • GamesRadar 8/10
  • Official Xbox Magazine 8/10
  • GameSpot 7.5/10
  • GameInformer 7.5/10
  • GameTrailers 8.3
  • EDGE 8
  • IncGamers 7
  • StrategyInformer 7
  • VideoGamer 7
  • Polygon 7
  • XBLAchievements 7
Ghost Recon: Future Soldier krijgt mogelijk een vervolg
Gepubliceerd op 21 dec, 2012 om 14:17
Arctic Strike DLC voor Ghost Recon: Future Soldier volgende week te downloaden
Gepubliceerd op 11 jul, 2012 om 22:29
Ghost Recon: Future Soldier Arctic Strike DLC loopt vertraging op
Gepubliceerd op 30 jun, 2012 om 16:47
PlayStation Store Update US – 20 juni
Gepubliceerd op 20 jun, 2012 om 00:10
  1. 159.46.2.xxx Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    Vallen tegen? Jij was ckr zo een studiepik op school dan. Ik zou zeggen keurig rapport.

  2. k1ll1ng5pr33 Geplaatst op    816 XP
    avatar

    Teleurstellend? Ik zie alleen maar 7′s en hoger.. Tegenwoordig scoort een game al slecht als ie lager dan een 8 scoort :

  3. 62.143.162..xxx Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    Agh, ja ieder persoon zijn eigen mening.
    Lekker keertje iets anders dan cod, ik koop ‘m vandaag

  4. chronic010 Geplaatst op    1107 XP
    avatar

    Kvond de beta echt zo verschrikkelijk bagger…..en dat lag niet aan de bugs enzo maar aan de gameplay, dus dat het een beta was maakt helaas niks uit….jammer, een maatje van me werkt bij Ubisoft maar kan geen reclame voor deze maken ;-)

  5. 159.46.2.xxx Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    PSX NON-SENSE bericht dus :P:D

  6. marty Geplaatst op    230 XP
    avatar

    @chronic010: Helemaal mee eens. Na 5 minuten al weer van mn ps3 afgegooid. Wat een troep. Maar goed, ieder zijn smaak. :)

  7. PattyS3 Geplaatst op    5243 XP
    avatar

    Ik moest wel ff wennen aan de beta, als je ‘m bijvoorbeeld 5 minuten speelt en je gooit ‘m er dan meteen van af dan heb je zeker geen goede indruk gekregen, want je bent dan totaal nog niet gewend aan de game. Toen ik een stuk of 10 potjes had gespeeld was ik er pas aan gewend. Het is wel een leuk spel hoor. Een 7,5 was de beta zeker wel waard. De game zelf gok ik op een 8. Het is wel een leuk spel hoor, maar toch is het niet echt mijn type spel, (behalve CO-OP) dus ik ga hem waarschijnlijk niet kopen.

  8. Scholtenbrau Geplaatst op    442 XP
    avatar

    Dus? Het gaat uiteindelijk toch altijd om de eigen beleving.

  9. DarkQ Geplaatst op    566 XP
    avatar

    Ja en kijk de grote sites geven dikke cijfers ign eurogamer en een 7.5 of een 8 is egt een goed
    Cijfer

  10. chronic010 Geplaatst op    1107 XP
    avatar

    @PattyS3: Denk dat mensen zelf wel uitmaken wanneer ze een goede indruk van iets hebben. Als je het niks vindt vind je het niks he…..

  11. 77.170.208..xxx Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    ik zie wel Official Xbox Magazine 8/10 en XBLAchievements 7/10

    en waar zijn de Tropies Achievements en Official Playstation Magazine cijfers??

  12. 77.170.208..xxx Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    word het straks PSXbox-Sense ofzo? sorry PSX-Sense dit is van een Xbox site gekopeert en hier op deze sit geplakt jammer.

    maar maakt niet uit hoor mijn broer heeft een XBOX 360.

  13. iRobbert- Geplaatst op    4615 XP
    avatar

    @chronic010: Dat klopt niet wat je nu zegt, want mensen worden door elkaar beïnvloed, en die beïnvloeding geeft juist die perfecte uitdrukking over iets.

  14. Dooder39 Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    @chronic010: Dus jij bepaald na 5 minuten gamen all of je een game ruk vindt :’) . Hoe klein is je collectie wel niet?

  15. chronic010 Geplaatst op    1107 XP
    avatar

    @Dooder39: Waar zie je mij zeggen dat ik al een beeld heb na 5 minuten van iets? Ik zeg alleen dat mensen zelf wel kunnen bepalen wanneer en na hoeveel tijd ze iets ruk vinden. En ik heb +50 spellen ongeveer, dus zo weinig zal dat niet zijn.

  16. Sixstar6 Geplaatst op    2517 XP
    avatar

    @chronic010: egt waar,,

  17. arnoud1997 Geplaatst op    330 XP
    avatar

    Dat vind ik behoorlijk laag ik vond de beta namelijk prachtig (op een paar bugs na dan) maar dat kan gefixt worden. Gok dus ook dat de daadwerkelijke game zelf een hoger cijfer zal krijgen. ga hem zelf dus ook zeker wel halen.

  18. rickaa12 Geplaatst op    1089 XP
    avatar

    jezus, is gwn een goeie score hoor

  19. 83.160.68..xxx Anoniem - Geplaatst op   
    avatar

    Je lijkt wel mijn opa, die vindt zevens op m’n rapport ook laag!

  20. mausi-gangsta Geplaatst op    2903 XP
    avatar

    ik vind jet een kapot lauwe game, vooral om met vrienden samen zeer teamwork te spelen

  21. Floepert Geplaatst op    896 XP
    avatar

    IGN geeft eigenlijk altijd wel hoge cijfers


boxshot

Releasedatum:
24-05-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
Ubisoft
Video-preview: Until Dawn
28 augustus om 19:09
Ubisoft stelt Assassin’s Creed: Unity met twee weken uit
28 augustus om 18:31
Review: Diablo III: Ultimate Evil Edition – Wat zijn de verschillen met de PS3 versie?
28 augustus om 18:00
Digitale versie Destiny vereist 29.7GB schijfruimte
28 augustus om 17:23
Project CARS PS4 gameplay ziet er verbazingwekkend goed uit
28 augustus om 16:29
PSX-Sense is onderdeel van Rootbeat© 2008 - 2014 Alle rechten voorbehouden