Ubisoft dateert E3 persconferentie en biedt stream aan op Youtube

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_4fbd7eaad8452.jpg

Ubisoft heeft bekendgemaakt een presentatie te gaan houden op 4 juni en deze valt te bekijken door jan en alleman. Ubisoft gaat namelijk haar persconferentie aanbieden op Youtube, middels een livestream. Deze persconferentie zal voor Ubisoft voornamelijk in het teken staan van de WiiU, ze gaan voor deze console enkele titels onthullen.

Desalniettemin is er voor ons PS3 en PS Vita gebruikers games als Assassin’s Creed III, Far Cry 3, Rayman Legends (Origins 2) en wellicht de Assassins Creed voor PS Vita te zien. Met name ACIII gaat een hele grote titel worden deze E3, check hieronder ook een interview die Ubisoft over de E3 online heeft gezet.

Ubisoft has announced its E3 2012 press conference will take place on June 4 at 3.00pm PDT/6.00pm EDT. It will also be streamed live on YouTube.

 1.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  kijk echt uit naar assassin creed 3!

 2.    1034 XP
  mickvl's avatar

  Assassin’s Creed Vita! Dit jaar zit vol met goede games, de verkopen van de Vita moeten nou wel omhoog. Ik vermoed dat developers eindelijk vertrouwen gekregen hebben in de PlayStation Vita.

 3.    1680 XP
  chronic010's avatar

  Denk dat Ubisoft met een nog veel leukere verassing komt op de E3……..

 4.    267 XP
  amaury's avatar

  ik verwacht ook nog een aantal games van sony zelf voor de vita. en van ubisoft ook een ASC voor de vita. dus nu maar hopen dat er tientallen games voor de vita komen en dan gaan de verkopen zo omhoog.

  en EA ga ik ook in het oog houden denk ik. want zij zullen wel een race game voor de vita brengen !!